x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

01 Sep 2005   •   00:00
CFR NEGOCIERI. Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, reia negocierile cu sindicalistii feroviari. Acestia au depus o notificare la administratie prin care solicita salarii mai mari, tichete de masa si conditii de lucru mai bune. Dobre i-a asigurat ca ii va sprijini pentru imbunatatirea conditiilor de munca, deoarece a constatat ca acestia au dreptate, insa despre o marire a salariilor nici nu incape vorba. (Elena Stan)

PROGNOZA. Numarul salariatilor din industrie va scadea cu aproximativ 30.000 de persoane pana la sfarsitul lunii septembrie, concomitent cu majorarea cifrei de afaceri a firmelor din domeniu, potrivit studiului realizat de Comisia Nationala de Prognoza (CNP). In primul semestru, numarul salariatilor din industrie a fost mai mic cu 0,4% fata de anul trecut si in continuare acest sector va inregistra o scadere pana vor ramane 1,7 milioane de persoane angajate in acest sector.

PRIVATIZAREA CEC. Noua banci au depus scrisori de intentie pentru preluarea CEC. Bancile interesate sunt Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G. si Societe Generale. Rezultatele procesului de preselectie vor fi anuntate cel mai tarziu la 9 septembrie.

×
Subiecte în articol: economic