x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

18 Aug 2005   •   00:00
PESTE 6 MILIOANE CLIENTI ORANGE. Operatorul de telefonie mobila Orange a depasit pragul de 6 milioane de clienti, dupa ce in luna ianuarie ajunsese la un nivel de 5 milioane de utilizatori. In ceea ce priveste operatorul rival, Connex, acesta a raportat, la sfarsitul lunii iunie, un total de 5.251.000 clienti. Piata romaneasca de telefonie mobila atinsese in luna iunie un grad de penetrare de 53,5%, reprezentand aproximativ 11.400.000 de utilizatori. (Alexandru Radescu)

28 DE CONTRACTE REZILIATE. De la inceputul anului, pana in prezent, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reziliat 28 de contracte de vanzare-cumparare de actiuni incheiate cu diverse persoane fizice sau juridice. La baza rezilierilor s-a aflat nerespectarea clauzelor contractuale asumate. Masura a fost luata numai dupa ce au fost epuizate toate metodele prevazute de cadrul legislativ in domeniul postprivatizarii in vigoare. Dintre contractele reziliate, 7 erau incheiate cu persoane fizice, 8 cu persoane juridice, iar 13 erau semnate cu PAS-ul din societatile respective. (Elena Stan)

CERNAVODA, IN REVIZIE. Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavoda va fi oprita pentru o perioada de 24 de zile, incepand de vineri, 19 august, pentru revizia anuala planificata conform procedurilor de exploatare. Pe durata reviziei vor fi facute inspectii, activitati de mentenanta si lucrari care aduc o mai mare siguranta in exploatare, maresc fiabilitatea unor componente critice si imbunatatesc activitatea de operare a unor echipamente si sisteme. Unitatea 1 de la Cernavoda asigura circa 10% din productia anuala de electricitate a Romaniei.

×
Subiecte în articol: economic