x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Leasing auto pentru vehicule rulate - Soluția inteligentă pentru mobilitatea afacerii tale

Leasing auto pentru vehicule rulate - Soluția inteligentă pentru mobilitatea afacerii tale

14 Iul 2023   •   16:42
Leasing auto pentru vehicule rulate - Soluția inteligentă pentru mobilitatea afacerii tale

Îți dorești ca businessul tău să fie aliniat cerințelor existente în piața de profil? Alegerea corectă a opțiunilor financiare și a soluțiilor inovatoare reprezintă un pas important în acest proces. Când vine vorba de optimizarea flotei auto, OTP Leasing România, prin produsul de leasing financiar pus la dispoziția persoanelor juridice, devine un partener de dezvoltare pentru afacerile locale.

OTP Leasing România vine cu oferte flexibile și avantajoase de leasing financiar, pentru autovehicule rulate verificate. Soluțiile de leasing pentru auto rulate oferite de OTP Leasing oferă mobilitatea de care are nevoie afacerea ta, la prețuri avantajoase. Cu o varietate de beneficii, leasingul financiar pentru vehicule rulate a evoluat într-o opțiune financiară flexibilă, avantajoasă, dar și personalizată pentru afaceri.

Beneficiile care accelerează succesul afacerii tale

 

Într-un mediu de afaceri tot mai competitiv, businessul tău are nevoie de modalități inovatoare pentru a extinde operațiunile optimizand costurile. Prin oferta pusă la dispoziție de OTP Leasing, ai posibilitatea de a accesa autoturisme rulate verificate prin leasing financiar. Vei beneficia de o serie de avantaje importante, care pot deveni un accelerator către obiectivele propuse în afacerea ta:

1.Conservarea capitalului

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui leasing auto rulate este faptul că permite conservarea capitalului companiei tale. În loc să depui o sumă mare de bani pentru achiziționarea unui activ, poți încheia un contract de leasing auto rulate și vei plăti rate lunare mai mici. Acest lucru îți va permite să folosești capitalul în alte arii esențiale ale afacerii.

2.Flexibilitate și adaptabilitate

 

Leasingul financiar oferă companiilor flexibilitate și adaptabilitate în ceea ce privește gestionarea resurselor și a necesităților în continuă schimbare. Poți alege perioada de leasing (minimum 12 luni), în funcție de nevoile tale, iar flota de vehicule poate fi înlocuită periodic, în funcție de noile modele și tehnologii apărute în piață.

3.Costuri mici, riscuri reduse

 

Printr-un leasing auto rulate poți transfera riscurile și responsabilitățile de întreținere către furnizorul de leasing. În cazul unor defecțiuni sau reparații, acestea sunt gestionate de către furnizorul de leasing, ceea ce reduce costurile și timpul pierdut cu activități de mentenanță. Astfel, poți avea o flotă de vehicule în perfectă stare de funcționare, fără efort logistic asociat întreținerii.

 

Leasingul financiar poate aduce și avantaje fiscale și contabile semnificative pentru compania ta. Cheltuielile de leasing pot fi deduse fiscal, ceea ce poate reduce impozitele datorate. De asemenea, înregistrarea cheltuielilor de leasing în contabilitate poate ajuta la gestionarea eficientă a fluxului de numerar și la îmbunătățirea rapoartelor financiare.

4.Acces la tehnologie de ultimă generație

 

Ai acces la o gamă largă de vehicule rulate pentru a putea alege opțiunea potrivită pentru afacerea ta. Mai mult, poți beneficia de caracteristicile și tehnologiile avansate ale noilor vehicule la un preț accesibil prin leasingul financiar destinat mașinilor rulate.

Finanțarea prin leasing este un instrument important pentru companii în căutarea succesului și eficienței. Forma de finanțare oferă flexibilitate și adaptabilitate, susține reducerea riscurilor, a aduce beneficii fiscale și oferă acces la tehnologie de ultimă generație.

 

OTP Leasing vine cu o soluție de finanțare care poate deveni o alegere strategică pentru companiile din diverse industrii. Prin colaborarea cu OTP Leasing, companiile își pot accelera creșterea, având o flotă modernă și performantă. Astfel, leasingul financiar pentru autoturisme devine cheia către succesul durabil și prosperitatea pe termen lung a businessurilor, deschizând drumul către o dezvoltare eficientă și inovatoare. Alege din gama largă de autoturisme rulate, soluțiile de mobilitate care răspund nevoilor tale de business!

 

×