x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Leroy Merlin de Chitila, într-un complex de 350 de milioane de euro

Leroy Merlin de Chitila, într-un complex de 350 de milioane de euro

14 Sep 2011   •   09:26

Primul magazin de bricolaj din Romania Leroy Merlin se va deschide joi in cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila, a anuntat firma Nova Imobiliare, dezvoltatorul proiectului.

Leroy Merlin ocupa o suprafata de 16.500 de metri patrati si este primul magazin care se deschide in Colosseum retail park. Cea de-a doua faza a dezvoltarii parcului de retail va fi finalizata in noiembrie 2011, odata cu lansarea hipermarketului Carrefour si a galeriei comerciale aferente acestuia, informeaza Mediafax.

Leroy Merlin este parte a grupului francez Adeo, numarul patru mondial pe piata de bricolaj. Lantul de bricolaj de tip Do-It-Yourself activeaza deja in 12 tari.

Proiectul Colosseum va include, pe langa parcul de retail de peste 53.000 de metri patrati, si unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa, cu o suprafata de aproximativ 137.000 de metri patrasi si peste 480 de magazine. Mall-ul va include 12 sali de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante si trei bulevarde comerciale.

Constructia mall-ului propriu-zis, care va fi livrat in mai multe etape, va incepe in primavara lui 2012, iar finalizarea este prevazuta pentru 2016. Investitia totala in proiectul Colosseum este de 350 de milioane de euro.

×