x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Norocosii au intrat in posesia Logan-urilor

Norocosii au intrat in posesia Logan-urilor

27 Ian 2005   •   00:00

ECONOMIC
Castigatorii concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul" au intrat ieri in posesia premiilor, cate o masina Dacia Logan, experienta pe care nu o vor uita curand.
EMOTIE. Primul val al castigatorilor concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul"
Primii opt castigatori ai concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul" au intrat ieri in posesia premiilor pe care soarta sau norocul i-a ajutat sa le obtina.

Mihaela Gligor este timisoreanca si a castigat un Logan razuind talonul concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul". Ea ne-a declarat: "Am fost surprinsa la momentul descoperirii. Pentru mine a fost o dorinta implinita. Imi doream de mult o masina si cred ca am adus norocul in casa mea, deoarece am crezut in sansa toata viata. Trebuie doar sa crezi suficient de mult in ea". Fericita, ea ii sfatuieste pe toti cititorii Jurnalului ca, la urmatoarea promotie, sa incerce si ei, caci nu se stie niciodata cand poti fi castigator.

Floarea Oltean este din Bucuresti, are 71 de ani si nu si-a imaginat nici macar o secunda ca viata ii va rezerva asa o surpriza. "M-au podidit lacrimile de bucurie si cateva momente nu am stiut ce sa fac atunci cand am gasit seria pentru masina. Perseverenta si-a aratat roadele. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe fiul meu sa ii dau vestea cea mare. La 71 de ani, dupa o viata plina de greutati, am avut o zi neasteptata. O zi in care am putut sa ii fac fiului meu, cu ajutorul norocului si al Jurnalului National, un cadou nesperat de mare." Se bucura mult pentru masina si ureaza Jurnalului National sa continue seria promotiilor, ca sa mai castige inca o data.

Marius Gavrila este preot in Pitesti si unul dintre primii norocosi ai concursului. "Este primul dar pe care il primesc in viata, si ceea ce ma bucura cel mai mult este ca stiu ca acest dar vine de la Dumnezeu. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am castigat, poate va trebui sa treaca o perioada pana ma voi trezi din acest vis care pentru familia mea a devenit realitate. Prietenii continua sa ma felicite. Oamenii de pe strada ma intreaba cum s-a intamplat, cum am adus norocul in casa mea. Dar eu le-am spus ca nu cred in noroc si ca acest premiu a fost si este pentru mine un dar de la Dumnezeu. Eu cred ca fiecare om are de la Dumnezeu pregatita o surpriza, totul este ca tu sa fii pregatit sa o primesti", a incheiat fericit Marius.

Bugaciu Neculai este un bacauan fericit, caruia i s-a implinit visul de a strabate mai usor si mai comod distanta dintre Bacau si Comanesti, adica 160 de km dus-intors. Serviciul domnului Neculai il obliga sa parcurga aceasta distanta in fiecare zi. "Din ziua in care am castigat aceasta masina parca traiesc un basm. Este o bucurie pe care nu o pot exprima in cuvinte. Oamenii ma opresc pe strada pentru a ma intreba cum am facut de am castigat, dar eu cred ca nu este vorba de o reteta, ci doar de perseverenta. Momentul in care fiul meu, care este plecat in Italia, m-a sunat sa ma felicite a ramas definitiv in memoria sufletului meu. Norocul batuse si la usa noastra. Este o mare bucurie si cred ca fiecare dintre noi poate avea o sansa, totul este sa incerci", ne-a spus dl Neculai.

Frant Croitoru din Tulcea, fost "lup de mare", se afla inca sub efectul celei mai mari bucurii pe care i-a fost dat sa o traiasca. "Este o mare fericire pentru noi. Eu cumpar in continuare ziarul si imi mai doresc sa castig. Sper ca norocul meu sa nu se opreasca aici. Atunci cand prietenii ma intreaba le spun ca trebuie sa obligi soarta sa iti zambeasca si tie, trebuie sa stimulezi cumva norocul", a concluzionat dl Frant.

Iancu Tudorel este un alt fericit castigator al Daciei Logan. "Este o bucurie enorma pentru familie. De fapt, toti prietenii au fost uimiti si au venit sa ne felicite. Tata a fost norocosul si ii sunt recunoscator ca mi l-a dat mie cadou de nunta. Nu-mi vine sa cred ca am avut parte de asa un cadou", ne-a declarat fericitul Tudorel Iancu, din Fetesti.

Sorin Liviu Bogdan a venit, inca emotionat, sa ridice Dacia Logan in locul sotiei sale, Mihaela, o tanara de 35 de ani, din Drobeta Turnu-Severin. "Sotia mea este norocoasa in familie, deoarece a mai participat si la alte concursuri, unde a castigat ba cosmetice, ba aparate electrocasnice, si chiar un week-end la Mamaia in vara trecuta. M-a sunat la serviciu sa-si exprime bucuria. Cred ca suntem o familie norocoasa", a incheiat Sorin Liviu.

Lucian Socolescu are 35 de ani, este casatorit si are doi copii, doi baieti, si locuieste in Bucuresti. Jurnalul National si Gazeta Sporturilor le citeste de doi ani. Norocul a venit sub forma unei Dacia Logan chiar de la Jurnalul National. Asa cum se intampla de cele mai multe ori, la inceput nu i-a venit sa creada, dar pana la urma a plecat acasa intr-o masina noua. "M-am dus acasa si am inceput sa plang. A venit sotia sa ma intrebe ce am, ce s-a intamplat. I-am spus, dar, bineinteles, nu i-a venit sa creada. Dupa ce afli ca ai un asemenea castig nu vrei decat sa te bucuri cu cei dragi", ne-a declarat, fericit, tanarul. (Loreta Popa)
×
Subiecte în articol: economic cred logan norocul