x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Cele mai bune seriale despre gangsteri si mafie pe care trebuie sa le vezi

(P) Cele mai bune seriale despre gangsteri si mafie pe care trebuie sa le vezi

12 Mai 2023   •   12:46
(P) Cele mai bune seriale despre gangsteri si mafie pe care trebuie sa le vezi

Gangsterii și mafioții au fost dintotdeauna subiecte fascinante pentru industria cinematografică și de televiziune. Serialele despre aceștia ne poartă într-o lume plină de intrigi, conspirații și putere, adesea însoțită de violență și crimă organizată.

Clanul Soprano

Clanul Soprano este un serial popular american creat de David Chase și difuzat pe canalul de televiziune HBO între 1999 și 2007. Acesta este considerat unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile, iar subiectul său principal se concentrează în jurul vieții unui mafiot din New Jersey numit Tony Soprano.

 

Tony este un om de familie aparent normal, dar care conduce un grup de mafioți, și este încărcat de responsabilitățile sale în acest sens. Serialul urmărește viața sa personală și profesională, inclusiv relațiile sale cu familia, colegii săi mafioți și terapeuta sa, și cum se luptă să mențină echilibrul între viața sa criminală și cea de familie. În cazul în care vrei să simți pe propria piele o mică parte a vieții eroului principal, poți încerca jocuri de noroc gratis, Tony era un adevărat iubitor de cazino.

 

Imperiul din Atlantic City

Imperiul din Atlantic City este un serial american ce a fost difuzat între 2010 și 2014 pe canalul de televiziune HBO. Serialul prezintă lumea interlopă din Atlantic City, în timpul perioadei de prohibiție, iar prin intermediul personajelor principale, își expune viața infractorilor, a politicienilor corupți și a agenților federali. Nucky este un lider charismatic, pasionat de pariuri sportive, care își menține puterea prin intermediul jocurilor de putere, corupției și, mai ales, prin intermediul afacerilor ilegale cu alcool.

 

Una dintre temele centrale ale serialului "Imperiul din Atlantic City" este lumea cazinourilor și a jocurilor de noroc. Mulți fani ai serialului sunt pasionați de cazino, așa că există casino online romania unde poți gamă variată de jocuri, similare cu cele prezentate în serial.

 

Peaky Blinders

Peaky Blinders este un serial britanic de dramă istorică care a debutat în 2013. Acțiunea se petrece în Birmingham post-Primul Război Mondial și se concentrează pe familia criminală Shelby, condusă de Thomas Shelby, interpretat de Cillian Murphy.

 

Serialul are un ton întunecat și este plin de violență, dramă și suspans. Pe lângă aspectele legate de lumea interlopă, Peaky Blinders explorează și teme precum traumele provocate de război, politică, relațiile de familie și dragostea.

 

Serialele despre gangsteri și mafie sunt unul dintre cele mai apreciate genuri de seriale, cu o bază de fani în creștere. De la epoca de aur a mafiei americane la crimele organizate din întreaga lume, aceste seriale ne prezintă o lume plină de intrigi și putere. Dacă ești în căutarea unor seriale care te vor captiva și te vor ține lipit de ecran, atunci cele enumerate mai sus se vor potrivi excelent.

 

×