x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) De la idee, la leadership regional – Klarwin aniversează 20 de ani de impact pozitiv cu o imagine 360 grade asupra tehnologiilor din portofoliu

(P) De la idee, la leadership regional – Klarwin aniversează 20 de ani de impact pozitiv cu o imagine 360 grade asupra tehnologiilor din portofoliu

16 Iul 2024   •   14:15
(P) De la idee, la leadership regional – Klarwin aniversează 20 de ani de impact pozitiv cu o imagine 360 grade asupra tehnologiilor din portofoliu

Compania românească Klarwin celebrează, în 2024, 20 de ani de activitate pe piața din România, ca unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții pentru filtrarea, separarea și purificarea fluidelor și tratarea apei. Cu un portofoliu care a ajuns să cuprindă tehnologiile de ultimă generație ale celor mai mari producători globali, odată cu aniversarea celor două decenii, Klarwin a organizat o expoziție prin care a oferit clienților ocazia unei perspective de ansamblu asupra inovațiilor care schimbă fața industriilor din România și din regiune. Peste 500 de vizitatori, clienți și parteneri, din toate domeniile, au vizitat, pe parcursul celor două zile, ampla expoziție amenajată în Ilfov. Evenimentul a creat cadrul pentru prezentări și demonstrații detaliate ale capabilităților echipamentelor, dar și pentru discuții valoroase și sesiuni de networking intersectorial. 

„Succesul Klarwin s-a bazat, încă de la început, pe șansa de a aduce în fața clienților din România inovațiile produse de cele mai importante companii din lume. Aceasta a fost viziunea cu care am pornit, de a deschide piața regională către tehnologiile de top, care să susțină eficientizarea și adaptarea la standardele de calitate, sustenabilitate și competitivitate a companiilor locale. După acest parcurs îndelungat, suntem mândri că am reușit, în primul rând, să devenim un motor al schimbării de perspectivă atât pentru clienți, cât și pentru furnizori. Industriile din România sunt astăzi deschise către tehnologie, iar regiunea a intrat pe harta celor mai inovatori lideri tehnologici din lume. Status quo-ul din prezent a reprezentat viziunea din urmă cu 20 de ani. Așadar, ideea unui eveniment aniversar construit în jurul tehnologiei a venit natural”, a declarat Adrian Dobre, fondator și CEO Klarwin.

Expoziția organizată de Klarwin a inclus echipamente dedicate tuturor domeniilor în care compania activează, cu soluții pentru industriile automotive și prelucrătoare, energetică, rafinare, petrol și gaze, farmaceutică, alimentară și a băuturilor, dar și tehnologii pentru managementul deșeurilor, detecția pierderilor și tratarea apei, monitorizarea și îmbunătățirea calității aerului, utilizate în mai multe industrii. Alături de tehnologiile nou introduse pe piață, vizitatorii expoziției au putut afla mai multe și despre soluțiile inovatoare care au stat la baza celor peste 2500 de aplicații dezvoltate de Klarwin, până în prezent, pentru mai mult 1000 de clienți.

„Suntem o companie care și-a construit, în timp, o amprentă semnificativă, în varii sectoare de activitate, mai mult sau mai puțin complementare. Deși eficientizarea proceselor și reducerea efectelor negative asupra mediului sunt rezultatele comune ale proiectelor pe care le implementăm, diversitatea profilurilor clienților creează o imagine segmentată a activității noastre. Acesta este primul eveniment prin care ne-am dorit să oferim un tablou complet al impactului Klarwin. Ne bucurăm că aniversarea celor 20 de ani ne-a oferit șansa de ne expune acoperirea multisectorială, dar și de a aduce împreună această comunitate de business deschisă către viitor”, a completat Adrian Dobre.

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener oficial și exclusiv al unor lideri mondiali, furnizori de tehnologie de vârf, precum Pall Corporation, Cytiva, Tecninox Group, Grimm&Wulff, Fedegari Group, AAF, Oizom, Gutermann, Lenzing Filtration, Noyen, Perdomini IoC sau Absolent, Klarwin furnizează servicii și produse inovative principalelor companii din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic, al industriei alimentare și a băuturilor, al filtrării și purificării aerului și al industriei constructoare de mașini.

 

×
Subiecte în articol: Klarwin adrian dobre