x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Poți plăti serviciile dentare în rate: află cum și ce ai de făcut

(P) Poți plăti serviciile dentare în rate: află cum și ce ai de făcut

31 Mar 2023   •   13:09
(P) Poți plăti serviciile dentare în rate: află cum și ce ai de făcut
Sursa foto: Shutterstock

Sănătatea dinților este foarte importantă, de aceea trebuie să se numere printre prioritățile tale. La orice vârstă este nevoie de controale stomatologice, iar aspectul estetic este și el de luat în seamă, pentru că un zâmbet frumos înseninează chipul și creează o impresie bună. Îți prezentăm în continuare cum poți să plătești serviciile dentare în rate, ca să nu mai ai nicio scuză să fugi de dentist și să te programezi cât mai curând la un cabinet stomatologic.

Achiziționează un card de cumpărături în rate fără dobândă* CardAvantaj

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să devii deținător de CardAvantaj. Poți să aplici online sau să mergi într-o sucursală a Credit Europe Bank. Vei obține rapid, fără taxă de emitere, un card de credit, prin care poți să cumperi produse și servicii cu plata în rate fără dobândă*.  Beneficiezi de plăți securizate, mijloace moderne de plată  (card contactles și card virtual), aplicație mobilă pentru realizarea tranzacțiilor și monitorizarea contului aferent cardului de cumpărături.

În același timp primești și bonus la fiecare tranzacție, astfel încât câștigi bani pe card de fiecare dată când cheltuiești bani și plătești cu cardul de cumpărături. Astfel poți să ai grijă de sănătatea dinților tăi fără grija costurilor pe care le implică tratamentele stomatologice și controalele periodice la dentist. Sănătatea nu este un lux, iar tu poți să beneficiezi de cele mai bune servicii stomatologice fără să-ți epuizezi bugetul personal sau finanțele familiei.

Selectează clinica stomatologică preferată din rețeaua CardAvantaj 

Ca deținător de CardAvantaj, beneficiezi de servicii de stomatologie cu plata în rate fără dobândă*, la zeci de clinici de specialitate din mai multe localități: ATDENT MEDICAL, VELVET DENTAL, DENTAPLUS, LYRDENT, PERFECT SMILE, DENTALMED, EURODENT, DENT EXCEL II, TRIDENT DENTAL, CITY DENT, BEAUTY DENT EXPERT, DENTALSANA   ș.a.

În funcție de problemele pe care le ai, beneficiezi de tratamente stomatologice de profilaxie, chirurgie dento-alveolară, protetică, implantologie, albirea dinților, montarea de coroane ceramice și alte servicii de specialitate, în clinici moderne, cu dotări de ultimă generație. Poți să alegi un aparat dentar în rate și să urmezi un tratament de ortodonție, să apelezi la consultații de estetică dentară ș.a.

Aplică pentru CardAvantaj, cardul tău de cumpărături care-ți dă ocazia să plătești serviciile dentare în rate fără dobândă* la sute de produse și servicii furnizate de firmele din rețeaua de parteneri CardAvantaj.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

×