x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) TME - O companie care duce inovația la nivelul următor

(P) TME - O companie care duce inovația la nivelul următor

24 Noi 2022   •   14:54
(P) TME - O companie care duce inovația la nivelul următor
Sursa foto: istockphoto

TME este o companie care duce inovația la următorul nivel. Este un lider global în dezvoltarea și crearea pieţei de componente electronice avansate. Nu numai că dispune de o gamă largă de produse disponibile, dar abordarea lor față de inovare este unică și revoluționară. Dacă sunteți în căutarea unei companii care împinge constant limitele, atunci TME este alegerea perfectă. De la semiconductori din noua generație, la relee și contactoare, elemente mecanice sau echipamente de atelier moderne, portofoliul vast cuprinde tot ce aveți nevoie în materie de electronică.

TME – lider mondial distribuția de componente electronice

TME este în prezent unul dintre cei mai mari distribuitori la nivel mondial de componente electronice și electrotehnice, echipamente de birou, ateliere și elemente mecanice. Portofoliul tme.eu conține peste 500 000 de produse pentru întreprinderi de toate dimensiunile, și nu numai. Compania urmărește să facă viața mai ușoară pentru toți cei care folosesc tehnologia și face acest lucru oferind cele mai bune produse și servicii din industrie.

Grupul este dedicat pieței electronice, astfel încât fiecare cumpărător să găsească cu ușurință produsele dorite. Oferă clienților produse de calitate la prețuri accesibile și soluții care să îi ajute, indiferent de proiectul desfășurat. Se remarcă prin experiența profesională de peste 30 de ani și personalul calificat, pentru a vă ajuta să alegeți componentele potrivite. Un alt atu al companiei, este livrarea rapidă și eficientă, ținând cont bineînțeles de volumul comenzilor.

Gamă vastă de produse electronice și electrotehnice

Produsele electronice și electrotehnice se numără printre cele mai populare tipuri de produse vândute online. Acestea vin într-o gamă largă de prețuri, stiluri și caracteristici, ceea ce le face ideale pentru o varietate de cumpărători.

Printre produsele regăsite pe https://www.tme.eu/ro/katalog/senzori-de-temperatura-ntc_112572/ sunt prezenți semiconductori, sisteme Embedded și IoT, optoelectronică, surse de lumină, elemente pasive, conectori, siguranțe și întrerupătoare de circuit, relee și transformatoare, ventilatoare, senzor temperatura, fire și cabluri, pneumatică. De asemenea, oferă o gamă largă de echipamente de atelier, birou, accesorii pentru calculator și robotică. 

Fără îndoială, componentele electronice au devenit elementul vital al multor întreprinderi și case. Produsul potrivit, la momentul potrivit, poate asigura o extindere de succes a afacerii sau poate garanta rezolvarea într-o situație de urgență. Dar chiar și cu toate aceste progrese, vor exista întotdeauna momente în care veți avea nevoie de o piesă simplă sau fiabilă care să funcționeze bine. Acesta este motivul pentru care TME a venit cu soluții pe termen lung pentru consumatorii care au nevoie de o aprovizionare fiabilă cu produse electronice. 

×