x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Uleiul de măsline extravirgin, original, îl găsești la AlimenteAcasa.ro! Cu ce se deosebește?

(P) Uleiul de măsline extravirgin, original, îl găsești la AlimenteAcasa.ro! Cu ce se deosebește?

09 Sep 2024   •   13:36
(P) Uleiul de măsline extravirgin, original, îl găsești la AlimenteAcasa.ro! Cu ce se deosebește?

Ai nevoie de ingrediente direct din inima Italiei? Le găsești la AlimenteAcasa.ro, printre care și ulei de măsline extravirgin original. De ce spunem original? Află în acest articol.

Uleiul de măsline este incredibil de popular. Fie că îl folosești la salată, fie la gătit, cert este că nu credem că există multe bucătării fără ulei de masline extravirgin. Tocmai din această cauză, că este foarte căutat, știai că există, în Italia, o brigadă specială a poliției însărcinată cu identificarea și depistarea uleiului de măsline fake? Numiți Carabinieri dei Nas, ei sunt cunoscuți internațional pentru acest lucru. Caută să reducă infracțiunile legate de uleiul de măsline, cum ar fi contrafacerea sa, frauda și făcăturile. De aceea, am menționat ulei de măsline original. În orice caz, să revenim la subiectul nostru principal.

 

Motive să introduci uleiul de măsline în bucătărie, dacă nu ai făcut-o deja: beneficii și atuuri ale acestui ingredient

 

  • Este scăzut în colesterol
  • Are proprietăți antiinflamatorii
  • Te ajută să-ți menții pielea sănătoasă
  • Ajută la digestie
  • (Unele cercetări atestă că) are proprietăți anticancerigene
  • Este gustos!

 

Pe scurt, nu degeaba este nelipsit din bucătăria italienilor. Dacă ar fi să dai o raită în casa unui italian, probabil ai găsi două, trei sticle în cămara lui. De la salate, la paste până la diverse preparate precum antipasti, uleiul de măsline este prezent oriunde, până și în unele deserturi. Da! Ai citit bine, unele rețete se folosesc de uleiul de măsline în aluat sau în compoziții. Deși sună straniu, gustul amărui este subtil și greu de depistat, odată ce e coaptă prăjitura.

 

Așadar, mai ai scuze să nu introduci uleiul de măsline în bucătărie? Dacă nu-ți place gustul, tratează uleiul de măsline precum cafeaua: o cantitate mică este de ajuns. Bineînțeles, nu vei putea prăji cartofii pai în ulei de măsline, dar un file de somon ar fi și mai sănătos dacă alegi să-l rumenești astfel.

 

În concluzie, poate fi folosit în diverse modalități de preparare. Ai încredere în noi: la prăjit, nu vei simți diferența iar în salate, vei învăța să-l iubești mai mult decât, să spunem, uleiul de floarea-soarelui. Ca să ai parte de o experiență cât mai autentică, ia-ți ulei de măsline de la AlimenteAcasa.ro!

 

Informații de interes privind aprovizionarea, pentru antreprenorii din domeniul HoReCa

 

Vești bune pentru cei care au nevoie de un furnizor de încredere: magazinul online AlimenteAcasa.ro are oferte speciale pentru industria HoReCa! Cei din acest sector vor beneficia de prețuri ofertante, reduse față de cele afișate pe site. De asemenea, dacă ești din București sau județul Ilfov, poți beneficia de degustări ale produselor, ca să te convingi de calitatea lor. În plus, poți primi și produse cadou, pentru testarea la raft. Sună bine? Aruncă un ochi peste ofertele disponibile și alege câteva produse pe care să le introduci în restaurantul tău. Mai apoi, vei dori, cu siguranță, să te aprovizionezi în totalitate de la acest furnizor.

 

Aprovizionează-te de la AlimenteAcasa.ro indiferent că ești persoană fizică sau faci cumpărături pentru afacerea ta: aici găsești de toate pentru toți, totul la un rang italienesc de artă culinară!

 

 

Sursă foto: alimenteacasa.ro

 

×