x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Platforma MerXu – un start-up digital de viitor pentru mediul de afaceri transfrontalier

Platforma MerXu – un start-up digital de viitor pentru mediul de afaceri transfrontalier

13 Apr 2022   •   11:11
Platforma MerXu – un start-up digital de viitor pentru mediul de afaceri transfrontalier

Platforma MerXu este o platformă online, ce reușește să conecteze furnizori și cumpărători din industrii variate, din 9 țări din Europa. Este similară unei piețe imense, în format digital, unde companiile pot vinde sau achiziționa produse sau bunuri și servicii, din altă țară, beneficiind de un grad ridicat de siguranță, fiabilitate și credibilitate. MerXu încurajează tranzacțiile transfrontaliere, oferind numeroase beneficii, atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor.

MerXu – platformă de tranzacții cu milioane de produse 

Platforma MerXu pune la dispoziția clienților peste 6 milioane de produse din categorii precum agricultura, echipamente de birou, echipamente de protecție, echipamente și utilaje industriale, electrice, HoReCa, iluminat, instalații sanitare și încălzire, produse IT, materiale și echipamente de construcții, dar și produse chimice și din oțel. Produsele sunt destinate producătorilor, distribuitorilor, angrosiștilor și antreprenorilor. 

Dacă faceți parte dintr-o companie de construcții, pe https://merxu.com/ro/c/materiale-si-echipamente-de-constructii-1976b431f4414b01b3aba9074a891523/ veți putea alege din gama largă de produse aferente, astfel încât afacerea desfășurată să cunoască doar beneficii majore. Același lucru se aplică pentru orice tip de afaceri dețineți, MerXu fiind alegerea potrivită atunci când doriți produse care să îndeplinească standardele de calitate și preț dorite, din alte țări, decât cele de domiciliu. 

MerXu – facilități pentru toți comercianții 

Pe https://merxu.com/ro/ toate companiile, indiferent că sunteți vânzător sau cumpărător, beneficiază de transport gratuit, pentru comenzile efectuate prin intermediul MerXu. Până pe 30.04.2022, MerXu România acoperă costurile de livrare națională și internațională până la 1 400 RON, ajutând companiile să economisească. 

De asemenea, platforma oferă garanție de achiziționare a produselor numai de la furnizori verificați, contact direct cu furnizorul si posibilitatea negocierii prețului prin intermediul canalelor de comunicare, traduse automat în limba maternă și acces la toate comenzile și achizițiile într-un singur loc. 

Achizițiile regulate prin intermediul platformei, asigură primirea unui cashback, de până la 8.000 RON, mai exact 10% din achizițiile făcute. După încărcarea primei facturi în platformă, veți primi o singură dată suplimentar 200 RON, sumă ce va putea fi retrasă la următoarea achiziție conform regulilor regăsite pe site. 

MerXu – o platformă sigură și atractivă 

Toți furnizorii înregistrați pe platformă sunt atent verificați în prealabil de echipa MerXu, astfel încât fiecare client să beneficieze de comanda înregistrată. MerXu oferă rapoarte gratuite privind credibilitatea și fiabilitatea plății unui anumit furnizor, astfel încât decizia finală a cumpărătorului să fie un asumată, iar produsul achiziționat să corespundă caracteristicilor descrise spre vânzare. 

Produsele propuse spre comercializare prin intermediul platformei dispun de prețuri atractive, însă întotdeauna există oportunitatea negocierii prețului final al comenzii, în special atunci când cumpărătorii sunt clienți fideli. Pe platformă, veți putea discuta cu furnizorul direct prin intermediul messengerului, puteți cere detalii tehnice privind produsele și puteți stabili termenii tranzacției. Unul dintre marile plusuri ai canalului de comunicare, este acela că permite negocierile în limba maternă, MerXu traducând mesajele pentru ambele părți. 

Pe https://merxu.com/ro/c/elementele-de-fixare-7314159f8a134a1c871e454f5396ebc0/ veți putea găsi elementele de fixare pentru proiectele durabile în curs de realizare. Iar atunci când nu ați găsit produsul dorit, puteți introduce o cerere care să cuprindă descrierea produsului, urmând să primiți oferte adaptate nevoilor, de la mai mulți furnizori. 

Alegeți să achiziționați produsele pentru optimizarea propriilor afaceri utilizând platforma MerXu și recomandați-o și partenerilor de afaceri, pentru ca împreună să ajutați la construirea celei mai mari platforme de comerț online internațional și să ajutați companii din întreaga Europă să beneficieze de produsele dorite. De asemenea, conform strategiei de marketing MerXu, pentru fiecare companie recomandată, care face o achiziție minimă de 1000 RON 75 RON pentru fiecare achiziție ulterioară a unui participant recomandat, primiți 150 RON. 

×