x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Reparaţiile podului peste Valea Conciului la Posada de pe DN1 vor costa peste 2,6 mil. lei

Reparaţiile podului peste Valea Conciului la Posada de pe DN1 vor costa peste 2,6 mil. lei

03 Mar 2010   •   00:00

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va organiza în 18 martie o licitaţie pentru contractarea lucrărilor necesare reparaţiilor la podul pe DN 1 (km 113+755) peste Valea Conciului la Posada, proiect estimat la 2.608.560 lei fără TVA.



Finanţarea necesară proiectului provine de la bugetul de stat, plus un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).

CANDNR solicită ofertanţilor lista principalelor executări de lucrări efectuate în ultimii 5 ani (socotiţi prin raportare la data publicării anunţului de participare) şi recomandări din partea altor beneficiari/clienţi.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 12 luni începând de la data atribuirii.

Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 50.000 lei. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 martie, ora 15:30. Va fi aleasă oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic (preţul ofertei 60% şi propunerea tehnică de 40%).

×
Subiecte în articol: redactie