x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Revolut a ajuns la 7 milioane de utilizatori și tranzacții de 85 miliarde de dolari

Revolut a ajuns la 7 milioane de utilizatori și tranzacții de 85 miliarde de dolari

02 Oct 2019   •   16:02
Revolut a ajuns la 7 milioane de utilizatori și tranzacții de 85 miliarde de dolari
Sursa foto: Wikimedia Commons

Serviciul Revolut a depășit 7 milioane de utilizatori, iar volumul total al tranzacţiilor de la lansarea platformei, în 2015, a depăşit 85 de miliarde de dolari, se arată într-un comunicat al companiei. În ultimele două luni au început să folosească aplicația 1,6 milioane de persoane, iar media zilnică a ajuns la 1,1 milioane de utilizatori activi. În acelaşi timp, volumul total al tranzacţiilor înregistrat  de la momentul lansării Revolut, în 2015, şi până acum a depășit 85 miliarde de dolari.
Creşterea marjei brute la dimensiunea actuală a afacerii este estimată la 40 - 50% pentru semestrul al doilea din 2019.

Platforma financiară a raportat o creştere importantă a veniturilor şi în 2018, mai mare cu 354% față de cea din 2017, ajungând la 58,2 milioane de lire sterline.

Compania Revolut are sediul Londra şi a obţinut finanţări de 336 milioane de dolari, de la investitori precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

Utilizatorii Revolut îşi pot deschide un cont curent în câteva minute, direct din aplicaţie, pot cheltui, primi sau trimite bani oriunde în lume la cursul de schimb inter-bancar, pot avea expunere imediată la criptomonede şi se bucură de un nivel ridicat de siguranţă online şi offline datorită tehnologiei de ultimă generaţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Revolut