x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Schimbare de PROPORȚII pe piața de leasing. Afacere de 80 de milioane anual

Schimbare de PROPORȚII pe piața de leasing. Afacere de 80 de milioane anual

25 Ian 2022   •   16:43
Schimbare de PROPORȚII pe piața de leasing. Afacere de 80 de milioane anual

Furnizorul integrat de servicii de mobilitate deținut de fraţii Marius şi Dan Ştefan, compania Autonom, a încheiat un contract de achiziție pentru Ţiriac Operating Lease. Afacerea valorează peste 80 de milioane de lei anual şi are active de peste 200 milioane de lei.

Denumirea comercială este Premium Leasing SRL și se află pe piaţa locală din 2003, cu activitate de leasing operaţional şi management de flote în cadrul grupului Ţiriac, cu 4.500 de contracte pentru 9.000 de autovehicule. Autonom va depăși astfel 10.000 de maşini.

Tranzacţia va fi finalizată în prima parte din 2022, după acceptul Consiliului Concurenţei.

Consultanți sunt RTPR şi Taxhouse pentru Autonom și Filip & Company pentru Grupul Ţiriac.

"Astăzi am semnat un acord cu Grupul Țiriac pentru achiziționarea diviziei de leasing operațional, Țiriac Operating Lease. E o companie cu o istorie de 19 ani, pe care o admirăm de mult timp pentru strategia nișată, coerentă și profitabilă.
Piața globală de mobilitate se schimbă accelerat, inclusiv prin consolidare, iar noi am găsit, în Țiriac Operating Lease, o companie cu o viziune similară cu a noastră - de a oferi clienților din România servicii personalizate și flexibile, care ajută la optimizarea afacerilor într-un context tot mai volatil.

Continuăm să creștem sustenabil și să evoluăm în fiecare zi, așa cum am promis!", scrie pe pagina de  Facebook a societății autonom.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: leasing tiriac