x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Sechestru al DNA la Rafinăria Astra

Sechestru al DNA la Rafinăria Astra

28 Mar 2008   •   00:00

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a pus sechestru în data de 13 martie pe un teren de 5,1 hectare din Polieşti al Rafinăriei Astra Română. Compania a comunicat Bursei de valori Bucureşti că terenul sechestrat are o valoare de 5,6 milioane lei iar sechestrul a survenit în urma unui proces penal în care firma este responsabilă civil.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a pus sechestru în data de 13 martie pe un teren de 5,1 hectare din Polieşti al Rafinăriei Astra Română. Compania a comunicat Bursei de valori Bucureşti că terenul sechestrat are o valoare de 5,6 milioane lei iar sechestrul a survenit în urma unui proces penal în care firma este responsabilă civil. Societatea nu a făcut alte referiri la dosar, privind părţile implicate sau cauza.

 

 

Compania este deţinută în proporţie de 47,07% de Kreyton Limited şi Kalase Investments Limited, cu 21,4%, ambele înregistrate în Cipru. 

Printre acţionari se mai găseşte compania Interagro, controlată de omul de afaceri Ioan Niculae, şi firma de asigurări Asirom. Niculae a vândut în 2007 participaţia majoritară la Asirom austriecilor de la Vienna Insurance Group.

×
Subiecte în articol: economic