x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Secretul profesioniștilor din beauty pentru a avea timp pentru ei și pentru familie: agende digitale și management eficient al programărilor

Secretul profesioniștilor din beauty pentru a avea timp pentru ei și pentru familie: agende digitale și management eficient al programărilor

27 Apr 2023   •   17:22
Secretul profesioniștilor din beauty pentru a avea timp pentru ei și pentru familie: agende digitale și management eficient al programărilor

Mulți ar putea crede că profesioniștii din domeniul înfrumusețării se pot bucura de timpul lor liber la fel ca oricare alt angajat de birou, după terminarea programului de lucru. Însă, practica a demonstrat contrariul atunci când telefonul profesioniștilor din domeniu a început să sune chiar și după încheierea programului zilnic.

Chiar și după ultima programare a zilei, aceștia pot fi contactați de clienți prin mesaje sau apeluri telefonice în momente nepotrivite sau chiar în weekend-uri. 

 

Un număr mare de profesioniști din domeniul beauty se confruntă cu acest aspect din cauza clienților care, fie nu pot vorbi la telefon în timp ce sunt la birou, fie au uitat și au nevoie urgentă de serviciile profesionistului. Această situație poate părea inofensivă la început, dar imaginează-ți că obiceiul clienților de a suna profesioniștii la ore nepotrivite este resimțit adesea chiar și în timpul concediilor, ceea ce poate fi extrem de stresant și neplăcut.

Care ar fi alegerea ta: să ignori apelurile telefonice și să riști să-ți pierzi clienții sau să răspunzi la toate apelurile și să nu mai ai timp pentru tine?

O veste bună pentru cei din industria frumuseții care își gestionează singuri programările: poți uita de această problemă. Aplicațiile de programare online oferă o multitudine de caracteristici utile pentru profesioniști și clienți, făcând procesul de programare mult mai ușor și mai convenabil. 

MERO este prima aplicaţie de management al programărilor din România ce a apărut pe piață încă din 2017 și care are în prezent o comunitate de peste 3000 de profesioniști. Aplicațiile de programare sunt soluția perfectă pentru toți cei din industria frumuseții care au nevoie de un sistem de programare complet.

  • Primești programări online 24/ 7, fără a avea nevoie de recepție

După ce te listezi pe MERO, poți să îți configurezi serviciile și programul. Astfel, clienții pot să își facă programare online în orice moment al zilei sau al nopții, fără a mai fi necesar să ia legătura direct cu tine.

  • Gestionezi singur și eficient programările

Calendarul din aplicație se va actualiza în timp real, astfel încât să poți fi mereu pregătit pentru orice programare. Este foarte simplu și ușor să îl accesezi de pe orice dispozitiv, cu doar câteva click-uri.

  • Te bucuri de mai puține neprezentări și anulări

Întrucât timpul tău este extrem de valoros, clienții vor primi atât un mesaj text, cât și o notificare prin intermediul aplicației, în care li se vor transmite datele programării. Aceasta va asigura că vor ajunge la timp și vor fi pregătiți.

Transformă timpul tău liber într-o realitate, alătură-te acum comunității de profesioniști din industria frumuseții de pe MERO



 

×