x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Seminar „Sfin” si „Fin.ro”: „Turismul medical - sansa la viata a pacientilor romani?”

Seminar „Sfin” si „Fin.ro”: „Turismul medical - sansa la viata a pacientilor romani?”

04 Iul 2011   •   11:44

Publicatiile Saptamana Financiara si Financiarul (Fin.ro) organizeaza marti, 5 iulie, la Hotel Intercontinental, sala Fortuna, dezbaterea “Turismul medical – sansa la viata a pacientilor romani?', un eveniment din seria conferintelor “Pulsul economiei reale'. Este primul eveniment organizat in Romania dedicat accesului pacientilor romani la servicii medicale de calitate, in tara sau strainatate.

La dezbatere vor participa reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai sistemului medical de stat si privat din Romania, ai marilor centre medicale din afara tarii, ai agentiilor de intermediere medicala ce actioneaza deja pe piata din Romania, ai firmelor de asigurari, dar si reprezentanti ai organizatiilor din domeniu.

Tematica abordata vizeaza posibilitatile pe care pacientii romani le au la dispozitie pentru protejarea sanatatii si a vietii, in Romania sau in strainatate, costurile reale ale unor astfel de interventii, beneficiile pe care le au apeland la operatori autorizati si recunoscuti in domeniu.
Invitatii speciali ai evenimentului vor analiza comparativ avantajele unui abonament la o clinica privata si cele ale unei asigurari de sanatate, precum si care sunt sansele Romaniei de a deveni o zona de interes pentru investitiile in domeniul medical.
Mai multe detalii aici: http://www.financiarul.com/articol_62815/turismul-medical-%E2%80%93sansa-la-viata-a-pacientilor-romani.html

×