x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Stirile zilei

Stirile zilei

05 Apr 2005   •   00:00


  • 6 aprilie 2005
  • Numire - Sef nou la Garda Financiara

    Noul sef al Garzii Financiare este Adrian Cucu, care a fost numit, prin ordin al ministrului Finantelor, in functia de comisar general al Garzii Financiare, se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Postul a ramas vacant la 31 martie, cand Marian Pasulea a demisionat.

    Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, la inceputul lunii martie, ca este nemultumit de activitatea Garzii Financiare. "Garda Financiara trebuie sa se trezeasca. Vom avea discutii cu inspectorii Garzii Financiare in perioada imediat urmatoare", a spus Tariceanu. (Daniela Ivan)

    Proiect - Starea financiara a Romaniei

    Centrul de Cercetari Financiare si Monetare Victor Slavescu va intocmi un anuar intitulat Starea financiara a Romaniei. Anuntul a fost facut de Napoleon Pop, directorul institutului, cu ocazia seminarului cu acelasi nume organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a municipiului Bucuresti. (CCIRB). La acest proiect va lucra si Ene Dinga, ministrul Integrarii europene, in calitate de cercetator. "Functia publica nu optureaza calitatea de cercetator", a spus el. (Daniela Ivan)

    ×
    Subiecte în articol: economic