x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea: vom investi pe litoralul românesc indiferent câţi crapă de ciudă la televizor

Udrea: vom investi pe litoralul românesc indiferent câţi crapă de ciudă la televizor

08 Iul 2011   •   13:36
Udrea: vom investi pe litoralul românesc indiferent câţi crapă de ciudă la televizor

Ministrul Turismului, Elena Udrea, sustine ca este nevoie de cat mai multe investitii pe litoral si, in acest sens, de o buna colaborare intre minister si primarii localitatilor din zona, intrucat lipsa alternativelor de agrement cand nu este soare face ca turistii sa nu mai vina la mare.

"Este nevoie de bani, de parteneriate, pentru ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului poate sa aiba proiecte, poate sa aiba si finantare pentru ele, daca la nivelul primariilor nu gasim intelegere si disponibilitate de cooperare nu putem face nimic, nu puteam trece peste primariile de pe litoralul romanesc. Si sa facem lucrurile pe care am vrea sa le facem decat in parteneriat cu primarii. Avem pe litoral in derulare proiecte de peste 40 de milioane de lei si multe care asteapta sa fie implementate", a spus Udrea.

Udrea a spus ca ministerul va continua sa faca investitiile pe litoral.

"Vom investii pe litoralul romanesc indiferent cati crapa de ciuda la televizor. Nu vreau sa avem un complex de a taia panglici, destul aratam lucrurile negative in tara asta, iar daca taiem panglici inseamna ca se face ceva", a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea si primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, au taiat, vineri, panglica de inaugurare a portului turistic Mangalia. Ulterior, ministrul a fost asaltat de cateva persoane aflate pe faleza, care au dorit sa obtina bucati din panglica taiata.

Elena Udrea i-a indemnat pe primarii localitatilor de pe litoral sa colaboreze cu ministerul pe care il conduce. "Mesajul meu catre primarii de pe litoral este ca ei sa accepte colaborarea cu ministerul si sa tragem toti la aceeasi caruta", a afirmat ministrul Turismului.

×