x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Un nou Consiliu de Administrație la Societatea Națională a Sării

Un nou Consiliu de Administrație la Societatea Națională a Sării

07 Mai 2021   •   11:49
Un nou Consiliu de Administrație la Societatea Națională a Sării
Sursa foto: antena3

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a numit noii membri ai Consiliului de Administrație al Societății Naționale a Sării, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitate de prelungire, anunță MInisterul Economiei. Indemnizația brută fixă lunară a acestora, stabilită prin Hotărârea AGA numărul 4/28.03.2018, este de 5.596 lei.

Noii membri sunt: Dragoș Oancea - experiență în domeniul resurselor umane și licențiat în inginerie chimică; Alina Prahoveanu - calificări în domeniul financiar, audit și control intern; Ervin Robert Medves - specialist în domeniul exploatărilor miniere și profesor la facultatea de geologie și geofizică.

Obiectivele mandatului: bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul în curs; urmărirea procedurilor de închidere a exercițiului financiar 2020, asigurarea raportării financiară pe 2020 și a raportărilor financiare semestriale aferente 2021; promovarea unui proiect de act constitutiv actualizat.

Fiecare administrator va prezenta la finalul mandatului un Raport de activitate privind modul de îndeplinire a responsabilităților și a gradului de îndeplinire a obiectivelor.

Membrii înlocuiți sunt Cătălin Paraschiv, Nicolae Tulici, Petrică Lucian Rusu.

Societatea Națională a Sării S.A este o companie la care participația Ministerului Economiei este de 51%. Compania are 1.507 de angajați, iar în anul 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 251,2 milioane lei și un profit net de repartizat de 11,4 milioane lei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sare