x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Un sereleu fără niciun angajat face publicitate Ministerului Sănătăţii Publice

Un sereleu fără niciun angajat face publicitate Ministerului Sănătăţii Publice

de Elena Stan    |    16 Sep 2011   •   14:13

Societatea OUT Media SRL a castigat un contract de publicitate de la Ministerul Sanatatii Publice in valoare de 2 milioane de lei fara TVA, potrivit anuntului de atribuire postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Dintre cele cinci oferte inregistrate de Ministerul Sanatatii Publice a fost aleasa oferta celor de la OUT Media SRL, cu sediul in localitatea Targoviste, judetul Dambovita.

Toate bune si frumoase, numai ca aceasta firma nu are niciun angajat, potrivit celor mai recente date transmise catre site-ul Ministerului Finantelor.
Firma a fost infiintata in 2007 si a mers numai pe pierdere, mai putin anul trecut, cand a realizat un profit de peste 3.600 de lei. OUt Media urmeaza sa realizeze pentru Ministerul Sanatatii Publice "servicii de publicitate, evenimente si informare rezultate proiect".
Contractul nu poate fi subcontractat iar finantarea este asigurata din fonduri europene prin POSDRU, axa prioritara 3, "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderiilor", domeniu major de interventie 3.2, "Formare profesionala si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii".

×