x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Wells Fargo a concediat un şef care a organizat o petrecere într-o casă preluată de la datornici

Wells Fargo a concediat un şef care a organizat o petrecere într-o casă preluată de la datornici

15 Sep 2009   •   00:00

Wells Fargo, cea de-a patra bancă americană după active, l-a concediat pe vicepreşedintele Cheronda Guyton, după ce presa arătat că acesta organiza petreceri private fastuoase în locuinţe de lux preluate de bancă de la datornici, a anunţat grupul, citat de Reuters.

Guyton a folosit o vilă de 350 de metri pătraţi, aflată pe plaja din Malibu, pentru a organzia petreceri în timpul weekend-ului, potrivit vecinilor, citaţi de cotidianul Los Angeles Times.

Foştii proprietari au achiziţionat casa cu 12 milioane de dolari, însă au înregistrat pierderi financiare mari în urma investiţiilor în frauda lui  Bernard Madoff.
Politica internă a băncii nu permite folosirea de către angajaţi a proprietăţilor deţinute de bancă, a precizat Wells Fargo.

Banca a primit 25 de miliarde de dolari din partea statului american pentru a depăşi efectele crizei. Recent, aceasta a fost criticată ca urmare a evenimentelor organizate în Las Vegas pentru membrii conducerii. Reprezentanţii băncii au anunţat că instituţia a renunţat la astfel de evenimente pe parcursul anului 2009, cu toate că acestea făceau parte din cultura băncii de a-şi răsplăti angajaţii. 

×
Subiecte în articol: economic