x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii O nouă fabrică în România. Va fi dezvoltată rapid cu tehnologie militară de ultimă generație

O nouă fabrică în România. Va fi dezvoltată rapid cu tehnologie militară de ultimă generație

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2024   •   15:30
O nouă fabrică în România. Va fi dezvoltată rapid cu tehnologie militară de ultimă generație

O companie internațională vrea să dezvolte un prototip de soluție containerizată militară și să discute potențialul de a înființa o unitate de producție în România.

Compania Marshall şi producătorul român Bluespace Technology au în plan să dezvolte rapid o soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România.

Marshall a semnat un Memorandum de Înţelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care vor explora oportunităţi de parteneriat pentru proiectarea, dezvoltarea şi integrarea capacităţilor de ecranare electromagnetică şi TEMPEST în soluţii containerizate. Acordul a fost semnat luni la Expoziţia Internaţională Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care are loc în Bucureşti, scrie Agerpres.

Documentul acoperă domeniile în care capabilităţile, produsele şi serviciile celor două companii se completează reciproc.

„Suntem încântaţi de această nouă relaţie cu Bluespace Technology. Susţine valorile noastre fundamentale de a construi parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate şi cooperare cu organizaţii care pot aduce diversitate unui proiect şi a căror expertiză completează propria noastră expertiză.

Semnarea acestui memorandum semnifică angajamentul nostru de a colabora îndeaproape cu părţile interesate din România pentru a înţelege nevoile lor, asigurând că investiţiile noastre susţin creşterea locurilor de muncă, dezvoltarea expertizei, construirea lanţurilor locale de aprovizionare şi creşterea exporturilor", a declarat Lee Doherty MBE MA, director de Vânzări Marshall pentru Europa.

Marshall are un portofoliu de afaceri într-o gamă largă de sectoare, inclusiv aerospaţial şi apărare, distribuţie controlată termic, abilităţi şi formare profesională, şi proprietăţi imobiliare, potrivit Antena3 CNN.

×