x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Uber pregătește o flotă de elicoptere pentru clienții săi

Uber pregătește o flotă de elicoptere pentru clienții săi

22 Ian 2016   •   11:38
Uber pregătește o flotă de elicoptere pentru clienții săi

Transportul terestru nu este suficient pentru Uber, iar cerul ar putea fi următoarea cucerire, în cazul în care proiectul-pilot are succes. Compania își pregătește propria flotă de elicoptere și pentru a-și putea atinge scopul a încheiat un acord cu Airbus, informează elpais.es.

Primul zbor, între New York și The Hamptons, a avut loc în iulie 2013 și a costat 3.000 de dolari. La bordul aparatului de zbor au putut să urce 5 pasageri. Ulterior, serviciile „Uberchoppers” au fost disponibile în timpul CES 2016, la Las Vegas, o călătorie având prețul de 99 de dolari.

Această mișcare schimbă strategia companiei, a cărei valoare a fost estimată la 50.000 milioane de dolari. Dacă în cazul mașinilor, mult mai economice, s-a ales varianta de a împărți tariful cu conducătorii auto, în cazul elicopterelor, parteneriatul se va face direct cu producătorul aparatelor de zbor.

În plus, Airbus va putea să câștige notoritetate în Statele Unite, prin intermediul acestui parteneriat.

Peste Ocean, aplicația Uber nu constituie doar o alternativă pentru taxi, ci oferă și servicii de mesagerie și livrare la domiciliu. La orele prânzului, se poate comanda mâncare, adusă în cel mai scurt timp la ușă de șoferii companiei.
 

×
Subiecte în articol: uber elicoptere aplicatie uber