x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri La mulţi ani, Dani Oţil!

La mulţi ani, Dani Oţil!

de Cosmina Stoicescu    |    24 Aug 2012   •   11:52
La mulţi ani, Dani Oţil!

Dani Otil isi aniverseaza astazi ziua de nastere. Sarbatoarea l-a gasit in toiul filmarilor pentru X Factor si al pregatirilor unui nou sezon Neatza cu Razvan si Dani.

Dani Otil implineste astazi 32 de ani. Anul pe care tocmai l-a incheiat i-a adus nenumarate satisfactii. L-a inceput cu o vacanta in care a putut sa practice sporturile care il pasioneaza si in care si-a incarcat bateriile pentru cea mai mare provocare profesionala de pana acum: X Factor si l-a continuat impartindu-se intre proiectul sau de suflet de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani si super show-ul X Factor.

In plus, a avut ocazia sa impartaseasca ceea ce a invatat in atatia ani de televiziune cu studentii de la Intact Media Academy, dar si sa se ocupe de pasiunile sale. S-a situat pe locul cinci la o clasa superioara in cea mai grea competitie de enduro de pe planeta si a reusit sa isi faca timp si sa se perfectioneze in practicarea unor sporturi de apa, dintre care, cel mai drag lui kitingul. S-a implicat discret, dar eficient, impreuna cu echipa de la Neatza in numeroase campanii umanitare prin care le-a facut, fie si cu putin, viata mai usoara acelora aflati in momente mai putin placute din viata

Dani isi aniverseaza ziua de nastere la X Factor. Astazi, concurentii care au trecut de etapa auditiilor se afla in tabara de pregatire, iar Razvan si Dani sunt alaturi de ei pentru a-i incuraja, a le asculta povestile si a-i ajuta sa scape de emotii, sa faca fata presiunii si oboselii care inevitabil se acumuleaza intr-o competitie de asemenea calibru.

Telespectatorii se vor putea intalni cu Dani in fiecare dimineata de pe 3 septembrie, la Neatza cu Razvan si Dani, dar si de pe 23 septembrie, in fiecare duminica, la X Factor.

×
Subiecte în articol: razvan si dani dani otil neatza