x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Licenţă pentru un nou post, televiziunea de turism Travel Mix Channel

Licenţă pentru un nou post, televiziunea de turism Travel Mix Channel

30 Noi 2010   •   17:58

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat astăzi, 30 noiembrie 2010, licenţa audiovizuală de satelit pentru televiziunea Travel Mix Channel. Noul post tv va fi lansat în curând şi se va distribui gratuit, prin satelit, în sistemele DTH, Ip-tv şi în reţelele de cablu tv, la nivel naţional.

Travel Mix Channel va difuza materiale ale altor producători (74%) şi producţii proprii (26%). Postul va mai difuza filme (87,38%), publicitate şi teleshopping (12,62%).

"Într-o primă fază, Travel Mix Channel va difuza doar documentare despre atracţiile turistice din România şi din străinătate. Ulterior, vrem să difuzăm şi ştiri despre travel”, a declarat Laurenţiu Mengelea, unul dintre acţionari. "Postul se adresează tuturor celor care vor să consume un conţinut relaxant”, a mai precizat Mengelea, care deţine şi funcţia de director general al postului amintit.

Travel Mix Channel este un nou format de televiziune în peisajul media. Canalul se adresează unui public larg, intersat de un conţinut de relaxare, reprezentând mai mult decât o sursă de inspiraţie pentru alegerea unei destinaţii de vacanţă. Este o televiziune adresată tuturor telespectatorilor care iubesc natura şi călătoriile, dar şi celor care activează în industria de turism din România. Mix-ul de programe propus de Travel Mix Channel este profilat pe specificul jurnalismului de călătorie, cu un bogat conţinut de filme documentare din lume, dar şi destinaţii româneşti.

×
Subiecte în articol: mass-media