x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Peste o mie de arădeni au ieşit în stradă să ceară reincluderea West TV în grila RCS

Peste o mie de arădeni au ieşit în stradă să ceară reincluderea West TV în grila RCS

13 Dec 2011   •   13:40

Peste 1.000 de aradeni au protestat luni impotriva excluderii postului de televiziune West TV din pachetul de baza oferit de operatorul de cablu ce detine monopolul de facto pe piata aradeana de profil: RCS&RDS.

Conducerea West TV nu isi poate explica de ce postul a fost scos din grila de programe a RCS&RDS si sustine ca pana acum nu a primit un raspuns oficial pertinent. Dimpotriva, conducerea televiziunii ar fi fost batjocorita de un reprezentant al operatorului de cablu ce ar fi sugerat ca aradenii s-ar uita mai bine la desene animate in loc sa se poata informa despre ceea ce se intampla in orasul si regiunea lor.

"Din cauza RCS-RDS, Aradul este singurul oras din vestul tarii cu o singura televiziune locala. Timisoara are cinci, Oradea are cinci, Aradul doar doua dintre care una a fost scoasa abuziv din grila de programe. De ce?" - a spus Andrei Ando, directorul West TV.

La mitingul sustinut in fata unei filiale RCS&RDS au participat lideri ai societatii civile aradene si ai partidelor politice carora cei de la West TV doresc sa le multumeasca pentru sustinere. Au vorbit multimii Andrei Ando, Vasile Blidar si Emil Chirila din partea West TV, respectiv fostul primar Cristian Moisescu, presedintele asociatiei 'Pro Urbe', Alexandru Nagy.

×
Subiecte în articol: rcs&rds