x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Pentru cei care muncesc la sub zero grade - echipamentul complet necesar pentru protecție și confort este regăsit la SafetyOne

Pentru cei care muncesc la sub zero grade - echipamentul complet necesar pentru protecție și confort este regăsit la SafetyOne

17 Dec 2020   •   10:37
Pentru cei care muncesc la sub zero grade - echipamentul complet necesar pentru protecție și confort este regăsit la SafetyOne

Este mai bine să previi, decât să tratezi spune o vorbă din popor. Iar când vine vorba de posibile accidente la locul de muncă este chiar o obligativitate, reglementată și prin lege, a angajatorului să pună la dispoziția angajaților echipament adecvat pentru protecție. Temperaturile scăzute din sezonul rece sunt o preocupare în plus, întrucât trebuie asigurat și confortului termic, pe lângă protecția necesară față de diverși factori. Echipamente adecvate pentru domenii diverse în care se impun echipamente de protecție regăsim la SafetyOne, firmă care este Master Distribuitor Portwest.

 

Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de protecție speciale pentru sezonul rece

SafetyOne încadrează articolele vestimentare specifice pentru sezonul rece într-o categorie distinctă de produse, pentru iarnă. Pot fi achiziționați de aici pantaloni, căptușiți, fie ei clasici până la talie sau cei cu pieptar, jachete, geci, bluzoane, hanorace, veste sau combinezoane și chiar articole de protecție pentru cap și  mâini - mănuși, fesuri, căciuli.

Deși tendința este de a ne gândi la nevoia de a purta ceva foarte gros, ideală este o altă abordare, cea de a purta mai multe straturi de haine. SafetyOne dispune de produse ce fac parte din categoria cu echipamente de protectie pentru iarnă, ce reprezintă strat termic de bază. Tricouri, colanți și nu numai, special concepute să mențină căldura corpului, sunt bine gândite și se mulează perfect pe corp, adaptate pe siluetă, cu manșete și betelie elastică.  

Pentru cei care sunt expuși în fiecare zi temperaturilor exterioare foarte scăzute, problema confortului termic se amplifică odată cu factorii de mediu schimbători - vântul, umezeala ridicată, intemperiile. Este cu atât mai greu de menținut o temperatură optimă a corpului în astfel de condiții. Echipamentul de protecție și tipul de incaltaminte de protectie alese trebuie să acționeze precum un izolator termic, să fie articole impermeabile.

Un echipament de protecție complet și potrivit pentru iarnă este adaptat și în funcție de domeniul de activitate. Regăsiți la safetyone.ro variante potrivite pentru domeniul Horeca, articole de protecție pentru a lucra în condiții extreme, cele de înaltă vizibilitate și nu numai.

 

Echipamente de protecție de calitate superioară - SafetyOne deține și linie proprie de producție

O mare parte din produsele regăsite disponibile la safetyone.ro sunt de marcă Portwest, unul din marii producători de talie internațională. Însă SafetyOne deține și o linie proprie de producție pe nișa de îmbrăcăminte de protecție. Pot fi comandate bluzoane, șepci și salopete de lucru, iar toate acestea pot fi de asemenea personalizate, grație serviciilor de acest tip disponibile aici.

Această abordare este implicit și o strategie de promovare, prin creșterea vizibilității logo-ului; echipamentul devine așadar uniforma și emblema unei firme.

SafetyOne asigură stoc suficient de produse, iar acestea pot fi comandate și pe bază de catalog. Investiți în calitate! Articolele regăsite la acest furnizor sunt rezistente, durabile și în ceea ce privește culoarea acestora. Descoperiți aici și informație relevantă pentru orice tip de articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte ați avea nevoie să achiziționați. Cereți asistență la preluarea comenzilor sau apelați gratuit linia telofonică pusă la dispoziție - 0800 800 047. Toată gama de opțiuni înseamnă produse certificate.

 

 

 

×