x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Romantic FM a ajuns la majorat!

Romantic FM a ajuns la majorat!

05 Ian 2012   •   06:58

De 18 ani, Romantic FM ne face viata mai frumoasa. Un radio care ne-a oferit si ne ofera zi de zi “muzica, nu zgomot". Un radio pentru suflet. Pentru toti Romanticii din noi. A devenit un brand reper si a fidelizat un public de calitate, atras in toti acesti ani de continutul muzical unic, exclusivist, singurul obiectiv fiind "starea de bine" a ascultatorilor sai. Romantic FM si-a construit o solida reputatie prin selectia de muzica propusa ascultatorilor sai. Hiturile anilor ‘60, ‘70, ‘80, ’90, ‘00, europene sau de peste ocean, dar si cantecele care se aud doar pe frecventa 101,9 sunt cele care demonstreaza ca Romantic FM este un radio cu personalitate!

Este unul dintre cele mai longevive radiouri din Bucuresti. Este unul dintre primele posturi din FM - ul bucurestean, un produs unic pe piata media romaneasca, un produs de nisa “premium exclusive' pentru un public peste medie atat ca instruire cat si ca statut social.
Din anul 2008, Romantic FM s-a extins constant pe internet, lansand pana in prezent, pe www.romanticfm.ro, 14 posturi de radio.

Romantic FM este primul post romanesc important ce a oferit publicului o versiune de mobil pentru propriul site, o facilitate mult asteptata de utilizatorii sai. La ceas aniversar, Romantic FM are si o platforma noua de site, mult mai dinamica, cu design si continut reinnoite.

La multi ani Romantic FM!

×
Subiecte în articol: mass media