x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Secvenţial cu Adrian Ursu va debuta duminică

Secvenţial cu Adrian Ursu va debuta duminică

10 Noi 2011   •   07:08
Secvenţial cu Adrian Ursu va debuta duminică

“Secvential' nu e inca un talk show printre atatea altele, e un experiment de televiziune. Timp de doua ore, pe ecranele telespectatorilor vor rula secvente nemaivazute din arhivele cinematografice si imagini din lumea in care traim. Cat de mari sunt diferentele dintre ce a fost si ce este, cat de bine au fost invatate lectiile istoriei, cat seamana personajele vremurilor noastre cu personalitati care au marcat cursul Romaniei? Raspunsurile nu vin singure, ci insotite de povesti fascinante despre locuri si oameni regasiti dupa zeci de ani.

“Secvential cu Adrian Ursu' este o emisiune de arheologie politica, asa cum nu ati mai vazut pana acum. O puteti descoperi in fiecare duminica , de la ora 17.00, la Antena 3.

“Dupa ani de emisiuni TV in care contactul adesea contondent cu politicienii de toate culorile si gabaritele mi-a dat sentimentul ca nu e nimic mai superficial decat politica vremurilor noastre. Asadar, am decis sa incercam, la Antena 3, un experiment: sa incercam o confruntare a oamenilor zilei cu oamenii istoriei. Coboram in arhive, dar luam si tara la picior pentru a descoperi lucruri care conteaza atunci cand vrei sa intelegi de ce am ajuns unde am ajuns si ce ne asteapta', a declarat Adrian Ursu.

Alaturi de el, din echipa emisiunii vor mai face parte Antoaneta Banu, un jurnalist cu multa experienta in televiziune si Madalina Malaia, producatoarea emisiunii, un om cu renume profesional.

Nu pierdeti “Secvential cu Adrian Ursu', duminica, de la ora 17.00, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: mass media