x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Alessandra Stoicescu!

Astăzi e ziua ta... Alessandra Stoicescu!

de Ramona Vintila    |    27 Apr 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Alessandra Stoicescu!
Sursa foto: Romeo Răileanu/

"Televiziunea... o formă de a trăi" "Dumnezeu este în tot ce sunt. Credinţa este ceva intim. Nu îmi place să vorbesc despre relaţia mea cu Dumnezeu, dar ştiu că EL este alături de mine în toate, şi bune, şi rele", mărturiseşte Alessandra Stoicescu. Vedeta Antenei 1 îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Televiziunea... o întâlnire fericită care mi-a schimbat felul de a vedea viaţa.

M-a ajutat să mă simt iubită de mulţi oameni care nu mă cunosc, cu care nu m-am întâlnit niciodată, dar cărora le intru în casă în aproape fiecare seară. M-a făcut mai rezistentă la lucruri dramatice, m-a întărit. Îmi stăpânesc mai bine emoţiile şi suferinţele. Sunt oameni care au sentimentul că mă cunosc atât de bine, că le sunt apropiată, încât în momentul în care ne întâlnim şi ne salutăm sunt iniţial supăraţi că nu am venit eu către ei prima. Abia apoi  realizează de unde mă ştiu şi râdem împreună.

ÎMPLINIRE...

Acum 15 ani visam să schimb lumea, să pot să o fac mai bună. Cred că e visul oricărui tânăr abia ieşit din adolescenţă. Acum ştiu că este aproape imposibil să schimbi întreaga lume, dar ştiu că poţi să produci mici schimbări: de mentalitate, de situaţie, de speranţă. Şi toate aceste îmbunătăţiri produse de fiecare dintre noi pot provoca o schimbare mai mare. În visuri nu sunt modificări majore. Am rămas o idealistă, un om care se bate pentru principiile lui. Televiziunea nu mi-a adus dezamăgiri. Împliniri au fost şi sunt multe. Poate cea mai mare este şansa de a cunoaşte oameni şi de a mi se îngădui să le aflu poveştile de viaţă. Nu e doar o meserie ceea ce fac eu, e deja o formă de a fi, de a trăi. După o vreme ajungi să gândeşti evenimentele la care participi în termeni de interes general, evaluezi cum ai reuşi să le prezinţi telespectatorilor, dacă ar fi interesante... Dar păstrezi viaţa personală doar pentru tine şi familie.

În cazul meu a devenit mai puternică în timp nevoia de intimitate, de a păstra o zonă doar pentru ai mei.

MODEL
Larry King este jurnalistul pe care îl admir şi pe care îl am ca model în carieră. L-am cunoscut personal şi am fost impresionată de firescul său şi de profesionalismul acestuia. Mi-aş dori să continuu să formez tineri pentru televiziune, tineri care să dorească să facă bine meseria de reporter, de comunicator, să fie curioşi. Sunt fericită că am ocazia să fac asta la şcoala de televiziune, unde am început să predau în aprilie. Revenind la ziua mea de naştere... mi-aş dori să pot să-mi iau toţi colegii pe malul mării şi să petrecem acolo. Numai că lucrăm, e marţi, aşa că o să fie o minisărbătoare în redacţie." (Roxana Vintilă)

×
Subiecte în articol: calendar