x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." – Alia Sorescu

"Astăzi e ziua ta..." – Alia Sorescu

15 Iul 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." – Alia Sorescu

"Sînt capabilă de mai mult..."
"«E greu să ajungi sus, dar şi mai greu să te menţii acolo!». Este un sfat pe care l-am primit acum mulţi ani şi după care mi-am propus atunci să mă ghidez", spunea vedeta TVR. Alina Sorescu a împlinit ieri 22 de ani.



"Sînt capabilă de mai mult..."
"«E greu să ajungi sus, dar şi mai greu să te menţii acolo!». Este un sfat pe care l-am primit acum mulţi ani şi după care mi-am propus atunci să mă ghidez", spunea vedeta TVR. Alina Sorescu a împlinit ieri 22 de ani.

"Am împlinit 22 de ani de ziua Franţei şi mă simt mai bine ca niciodată. Recent, ca un prim cadou, am luat 10 la ambele lucrări de licenţă – la Facultatea de Sociologie – Universitea Bucureşti şi la cea de Comunicare şi Relaţii Publice – SNSPA. Mă bucur că am fost bursieră în timpul studiilor, că le-am finalizat printre primii studenţi şi, cel mai important, că îmi place ceea ce am acumulat. Astfel, în această perioadă, mă pot dedica emisiunii pe care o prezint de la Costineşti pe TVR 2 – Tonomatul de vacanţă. Am început-o cu dreptul, cu audienţă mare şi mii de mesaje pentru concursurile cu premii foarte tentante: un laptop pe săptămînă, 100 € pe zi, două bilete de avion dus-întors săptămînal, într-o destinaţie aleasă de către cîştigător pînă la finalul anului, dar şi un autoturism Logan, pe care îl vom acorda în luna august. Mă bucur că am reuşit să atrag atîţia sponsori pentru emisiune. În acest fel, dar şi prin colaborarea strînsă cu echipa redacţională, am reuşit să mă implic nu doar ca simplu moderator. Îmi place să pun suflet în fiecare proiect pe care îl consider important pentru mine, iar Tonomatul de vacanţă este unul de acest fel, o continuare firească a colaborării de pînă acum cu TVR. De altfel, o mare realizare pentru mine, la 22 de ani, o constituie încrederea pe care am primit-o pînă acum din partea Televiziunii Române de a mi se da pe mînă numeroase evenimente speciale şi emisiuni, cărora le-am făcut faţă cu brio. O altă bucurie pentru mine a fost alegerea mea ca imagine a Agenţiei Naţionale pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor – ANSIT, cu care colaborez foarte bine din 2003 şi programele căreia le promovez.

Am cunoscut scena prin muzică, aşa am ajuns şi în ipostaza de prezentator tv, astfel că îmi propun să le îmbin. Spre exemplu, cînt chiar eu imnul emisiunii pe care o prezint. Mă bucur că piesa compusă special pentru Tonomatul de vacanţă de către Gabriel Huiban este deja fredonată. De altfel, albumul al şaselea este finalizat, dar emisiunea «mi-a dat planurile peste cap», aşa că lansarea am amînat-o pentru toamnă. Consider că mi-am atins unul dintre scopuri, acela de a demonstra că sînt capabilă de mai mult, că pot fi un artist complet. Sînt pe scenă de la 4 ani în Mini-Song, de pe vremea lui Ioan Luchian Mihalea, dar îmi doresc să mă menţin. A fost greu pînă acum, dar a rezista este şi mai dificil.

Acum îmi doresc cel mai mult sănătate, intrare cu brio la master, succes cu noul album şi o vară cu multe reacţii pozitive pentru Tonomatul de vacanţă!"

×
Subiecte în articol: calendar