x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Călin Pop

Astăzi e ziua ta, Călin Pop

de Ramona Vintila    |    19 Dec 2013   •   00:47
Astăzi e ziua ta, Călin Pop

“Celelalte Cuvinte sunt departe de a fi exprimate în totalitate” Am putut face mereu ceea ce am iubit şi ce am preţuit..

Compozitor, chitarist, solist vocal, liderul uneia dintre cele mai iubite trupe rock, Celelalte Cuvinte, Călin Pop împlineşte astăzi 53 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

“Mă simt mai înţelept cu încă un an, mai ales pentru că, de fapt este a doua oară ziua mea. Prima zi, cea de suflet este cea la 13 decembrie, data înfiinţării mele. După şase zile de bucurie apare şi ziua mea care parcă deja este prea mult... dar petrec şi mă bucur alături de cei dragi, care au fost alături de mine şi mereu m-au sprijinit.

În următoarea perioadă, în primele luni ale anului viitor vom încerca să cântăm concertul acustic şi prin zona adică partea de vest a ţării - Timişoara, Cluj, Arad etc. Se va lucra şi la materialul audio-video de la cinema Patria din 18 octombrie 2013 pe care sper să şi putem să-l scoatem pe piaţă anul viitor.

În paralel cu acestea se lucrează şi la un material nou, aşa că... sunt destule de făcut. Timp să fie...

Cititorii acestor rânduri ar trebui să ştie faptul că Celelalte Cuvinte sunt departe de a fi exprimate în totalitate. Fără ele nu m-aş fi putut exprima niciodată şi sunt mândru că le am şi sunt şi ale mele.

Pentru mine, ca artist, câteva dintre cele mai importante lucruri sunt sinceritatea transmiterii actului muzical, originalitatea muzicii compuse şi respectul faţă de publicul şi fanii noştri care vin în mod necondiţionat la concertele noastre să cânte, să simtă şi să se bucure de măreţia muzicii împreună cu noi.

Cel mai important premiu pentru Celelalte Cuvinte a fost şi a rămas mereu publicul şi fanii, care, prin prezenţa şi devotamentul lor dau de înţeles că cei peste treizeci de ani de scenă nu sunt deloc suficienţi, că vor mai trebui încă destui, fapt care ne onorează.

În urma celor 53 de ani, se vede o perioadă care a părut prea scurtă faţă de cât de lungă pare văzută, teoretic. Văd cum, într-un mod incredibil, au trecut anii. Văd şi mă bucur că au trecut în modul cel mai frumos posibil, în sensul că am putut face mereu ceea ce am iubit şi ce am preţuit...

Acum, în acest moment aniversar, îmi potrivesc şi simt că , .”

×
Subiecte în articol: calin pop