x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Călin Pop! "Timpul tace şi trece, amintirile rămân"

Astăzi e ziua ta, Călin Pop! "Timpul tace şi trece, amintirile rămân"

de Ramona Vintila    |    19 Dec 2014   •   07:00
Astăzi e ziua ta, Călin Pop! "Timpul tace şi trece, amintirile rămân"
Sursa foto: Adrian Torjoc

Liderul şi vocea uneia dintre trupele de referinţă ale rock-ul românesc, Celelalte Cuvinte, cunoscutul şi iubitul Călin Pop împlineşte astăzi 54 de ani. La mulţi ani!  

„Mă aflu la vârsta la care-mi permit doar ceea ce mi se potriveşte (încerc cel puţin). Biologic, asta e o vârstă dar nu cred că tocmai de aceea ar trebui să-mi permit orice doar acum. Asta o făceam şi la 18 ani. Am făcut ce s-a putut face în limita timpului şi a decenţei mele artistice. Evident că mai este foarte mult de făcut şi sper din suflet că voi reuşi şi pe viitor măcar o parte din ceea ce mi-am propus.

Faţă de mine am rămas dator-vândut sufleteşte în primul rând publicului cât şi fanilor mei cu mai multe apariţii atât în spectacole dar şi discografice. Timpul tace şi trece, amintirile rămân. Aşa că noi trebuie sau cel puţin ar trebui să-l gestionăm cum credem noi de cuviinţă că este cât mai bine. Dacă ar fi să mă întreb dacă timpul a fost îngăduitor cu mine, ar trebui să recunosc afirmativ asta.

După mine, fericirea nu are gust sau culoare. Fericirea e în suflet. Poate că dezamăgirile au gust amar. Vârsta mea există biologic, se vede pe buletin dar eu nu o simt. Dar la 54 de ani sunt exact cel ce am reuşit eu să fiu.”

×
Subiecte în articol: calin pop astazi e ziua ta