x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Cristi Minculescu

Astăzi e ziua ta: Cristi Minculescu

08 Ian 2015   •   01:42
Astăzi e ziua ta: Cristi Minculescu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un nume are nu mai are nevoie de nici o prezentare. Un artist de succes, o legendă a rock-ului românesc. Cristi Minculescu împlineşte mâine 56 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Vă păstrez mereu în inima mea!
Anul abia încheiat a fost cu artistul, după cum mărturiseşte,... generos. “Mă bucur că sunt sănătos atât eu, cât şi familia mea, ceea ce va doresc şi dumneavoastră înzecit. Sunt recunoscător că 2014 a fost generos cu mine în ceea ce priveşte solicitările de a participa la evenimente concertistice în ţară şi sper, desigur, că şi 2015 va fi la fel de bun cu mine. M-au bucurat în egală măsură invitaţiile la concerte de anvergură, precum Galele Folk You, Bucureşti 555 Ani, Bucharest Christmas Market, Festivalul Danube Rock, Revelion Focşani sau zile de oraş, dar şi întâlnirile foarte apropiate cu publicul ce a venit să ne susţină în diverse cluburi din ţară.

Sunt încântat că anul trecut am întâlnit câţiva muzicieni deosebit de talentaţi, care mi s-au alăturat, entuziaşti, în proiectul Cristi Minculescu Band (susţinut şi promovat, ca şi până acum, cu mult suflet, de Paul Nancă şi Fundaţia Phoenix) împreună putând să răspundem, fără nicio restricţie geografică sau artistică, oricărei solicitări de a ne întâlni cu fanii încă doritori de rock din România şi nu numai. Împreună avem perspective şi planuri frumoase, deja se anunţă primele concerte pentru începutul lui 2015 şi vă recomandăm să ne urmăriţi pe tot parcursul anului, căci vom avea cu siguranţă numai surprize plăcute pentru voi.

Prima dintre ele a prins deja contur la finalul lui 2014, reluând colaborarea cu încântătoarea Felicia Filip. Ceea ce a început iniţial printr-un concert în primitorul Teatru Nae Leonard din Galaţi, s-a transformat prin mărinimia publicului, într-o serie de evenimente sold-out, cel de-al treilea urmând să aibă loc în aceeaşi formulă şi în acelaşi loc, împreună cu celebra soprană, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Avem presimţirea că nu ne vom opri doar aici!

Pentru 2015, vreau să transmit tuturor celor care mi-au rămas alături, au crezut, cred şi vor crede în mine, că le sunt recunoscător pentru suport şi îi păstrez mereu în inima mea! Multă sănătate tuturor şi La Mulţi Ani!”

×