x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Cristian Brancu

Astăzi e ziua ta... Cristian Brancu

de Ramona Vintila    |    09 Mar 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Cristian Brancu

A încercat să-şi ducă viaţa cu cât mai multă onestitate. Atât cât se poate în această junglă în care trăim. Vedeta Antenei 2 Cristian Brancu împlineşte astăzi 36 de ani. La mulţi ani!



"Anul trecut, n-am recunoscut. Ani de zile, mi-am dorit să apar la rubrica asta, considerând că, dacă «Jurnalul» te cheamă, trebuie să fi făcut ceva bun. Mi s-a părut un semn de la soartă că am fost invitat să povestesc despre ziua mea în 2008, adică în anul în care am schimbat aproape tot. Am renunţat la 15 ani de tradiţie la «VIP», pentru o misiune mai grea, care la această oră e o reuşită: o nouă revistă decentă, frumoasă şi bună - «Confidenţial». După fix nouă luni de viaţă în noul univers al iubirii adevărate, am luat-o de mână pe Oana şi ne-am căsătorit la Ierusalim, acolo unde a început lumea... Am făcut din Agentul VIP o certitudine şi, alături de Oana, din noua emisiune Confidenţial o alternativă în cariera mea TV. Dincolo de jurnalistică, am dat un test de divertisment. Rezultatele îmi dau curaj să merg mai departe. Şi, în fine, locuinţa pe care am visat-o a căpătat contur, căci împreună cu Oana ne-am găsit «locul» într-o curte şi o casă cu acorduri ample... Iubesc mai mult decât anul trecut pe vremea aceasta.

În anul ce a trecut şi lumea din jurul nostru s-a schimbat. În rău. Continuu să cred că meseria de jurnalist monden nu presupune proliferarea armatei de monştri care azi pervertesc cuvântul «vedetă» - pensionare, eleve sau pitici porno, brăilence, ciumace şi boscheţi. Înşiruirea poate merge până la culmea penibilului. Sau a marilor audienţe. În carieră, am fost uneori bun, de multe ori rău, dar pentru mine a contat mereu personalitatea, şi nu găunoşii care-s acum la modă. De aceea, EU mă simt mai gol, căci i-am pierdut pe cei care mi-au dăruit nestemate ale zilelor lor, până în ultimele clipe - Anca Parghel şi Ştefan Iordache. Începe lumea să-i uite, că-i prea mult zgomot în jur... Aş putea să mă simt mândru, într-un fel, întrucât nu există suport media în România care să nu apeleze azi la genul de presă în care fac performanţă de 18 ani. Iată, suntem în anul în care îmi sărbătoresc majoratul în presă. Respirând pentru gazetărie, trăiesc acest moment cu o imensă bucurie.

2009 desăvârşeşte, cred, ceea ce am început. Şi sper mai mult ca oricând că, prin Confidenţial şi Antena 2, voi păstra popularitatea în zona mondenului de bun-simţ. Că, împreună cu Camelia Voiculescu şi Mihai Gâdea, voi finaliza în acest an un proiect care arată această Românie exact atât de bună pe cât este. Că minunea pe care o trăiesc în fiece secundă cu Oana va binecuvânta familia noastră cu supremă împlinire. Ea, Oana, m-a ridicat, mi-a dat aripi, mi-a aşezat încredere pe tâmple. Ei îi dedic toată puterea cu care străbat zilele. Ea este cadoul meu perpetuu."

×
Subiecte în articol: calendar