x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Laurentiu Cazan

"Astazi e ziua ta..." - Laurentiu Cazan

27 Dec 2004   •   00:00

28 decembrie 2004
"Sunetul ploii", "Mama", "Aud un strigat" si "Say something" sunt doar cateva dintre piesele lui de succes. Muzicianul Laurentiu Cazan implineste astazi 47 de ani.

"Imi doresc oameni mai frumosi in jurul meu"

Click pentru a mari imaginea
"Avand in vedere ca oricum suntem niste trecatori, sper ca un an in plus sa insemne nu numai pentru mine, ci pentru oricine un plus de intelepciune. Nu m-am gandit prea mult ce voi face de ziua mea, dar in general imi chem prietenii care mai sunt in tara, majoritatea sunt plecati. In general, modul in care imi sarbatoresc ziua de nastere s-a schimbat, oamenii s-au schimbat, nu toti, dar multi, nu mai sunt petreceri spontane; mie imi plac cel mai mult petrecerile astea. Fiind ziua mea de nastere foarte aproape de Revelion, am fost mai tot timpul intre doua turnee, intre o tara sau alta. De foarte multe ori mi-am petrecut ziua de nastere in avion sau pe strada. Ultima petrecere mai nas-trusnica a fost alaturi de formatia Sfinx, veneam din turneu si ne-am oprit la puntea granitei dintre Romania si Ungaria, am scos sampaniile si am stat o jumatate de ora pe autostrada. Perceptia timpului este intr-adevar ceva interesant; timpul trece ori foarte repede, ori foarte greu. Depinde in ce stare esti fizic si emotional. Planuri in momente aniversare nu mi-am facut, poate si pentru ca nu sunt fumator. Stiu ca pentru fumatori schimbarea varstei constituie momente in care isi propun sa se lase. Sunt multe lucruri pe care mi le doresc de ziua mea. Suna poate patetic, dar in general imi doresc oameni mai frumosi in jurul meu, mai fericiti. E multa tristete in jur si multa rautate, graba, superficialitate. Imi doresc sa se schimbe ceva. E o discutie putin mai lunga, dar sunt sensibil la lucrurile astea, cand merg pe strada si vad atatea...

As vrea sa nu mai existe atata superficialitate si graba, de exemplu le reprosez colegilor mei ca nu ne mai intalnim cum se intalneau pe vremuri artistii la "Capsa" si stateau de vorba, puneau ceva la cale. Lumea este foarte gra-bita, de-abia au timp sa-ti raspunda la "Ce mai faci?". Urarile de sarbatori, de Anul Nou sunt tot mai mult de complezenta… Recunosc ca sufar din cauza asta! Cred ca sunt cumva intr-un moment al descoperirii intelepciunii si sper sa nu-mi fi pierdut inocenta, nu in sensul de naivitate, ci acea stare de puritate care tine de sufletul unui om. Marii artisti au un suflet de copil chiar daca au ajuns la varsta intelepciunii. Sper ca eu sa ma aflu undeva aici, in directia asta."

×
Subiecte în articol: calendar