x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Maria Dinulescu!

Astăzi e ziua ta... Maria Dinulescu!

de Roxana Vintila    |    04 Mai 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Maria Dinulescu!

Îndrăgita actriţă ploieşteancă a împlinit de curând 28 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Când am împlinit 14 ani am plâns. Nu voiam «să mă fac mare». Voiam să rămân cu gândurile mele şi nu să mă supun unui sistem. Soluţia a fost să încerc să fac parte din sistem, cu condiţia să îmi respect instinctul şi uşurinţa de a face anumite lucruri - cu alte cuvinte, talentul", mărturisea Maria Dinulescu. Îndrăgita actriţă ploieşteancă a împlinit de curând 28 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".

"Acum sunt în Cipru, într-o seară după ce am terminat o şedinţă foto excelentă cu fotograful meu favorit Alex Galmeanu şi o echipă foarte bună de la Viva. Am să mă întorc chiar de ziua mea. Speram să fiu copilotul unui avion, dar cred că nu o să iasă toate aşa cum vreau... Nu primesc nici viza pentru Israel în timp util, aşa că mă aşteaptă un neprevăzut! Ţinând cont că de la începutul anului am trăit numai în necunoscut, dar pe două cotinente diferite nu îmi fac mari probleme pentru viitor. Totodată îmi doresc să fac ceva special la această aniversare, dar nu cred că am să fiu cu adevărat fericită până nu îmi găsesc sufletul pereche.

MII DE SENTIMENTE
Nu ştiu care este destinul meu. Simt numai că trebuie să mă bucur de viaţă şi să iubesc ce este în jurul meu. Sunt norocoasa... unei vieţi extraordinare. Profesia mă obliga să descopăr oamenii, să fiu dependentă de informaţie şi de cultură, să inventez zilnic mii de sentimente şi să mă cunosc în profunzime. Cine nu ar vrea o astfel de viaţă? Să mai pun şi faptul că sunt apreciată încă de la începutul carierei şi tinereţii? Am o viaţă foarte frumoasă. Dacă ar fi să mă mai nasc o dată m-aş naşte bărbat şi aş deveni preot. Cred şi simt că aceasta trebuia să fie menirea mea pe pământ. Aş fi putut foarte bine să ajut oamenii să îl simtă pe Dumnezeu în viaţa lor.

PERSONAJE... FERICITE!
Mi-aş dori să fiu actriţă peste... 100 de ani. Caracterele feminine acum se construiesc. De foarte puţin timp femeile au devenit valoroase în formarea istoriei, aşa că peste 100 de ani vor fi multe actriţe fericite. Ţinând cont că noi lucrăm pentru oameni şi cu oameni avem şansa să trăim nuanţe foarte puternice şi grele ale vieţii... Talentul pentru mine are culoarea albă. Şansa este că se formează un alb de îţi taie respiraţia. Ca în vremurile în care înţelegi că ai trecut dincolo. Este multă lumină şi foarte mult bine".

×
Subiecte în articol: calendar