x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Mariana Mihut

Astazi e ziua ta... - Mariana Mihut

07 Noi 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Mariana Mihut

A aparut pentru prima oara pe scena atunci cand maestrul Liviu Ciulei a ales-o pentru rolul viitoarei sotii a lui Apostol Bologa. Era pe atunci inca studenta. A alcatuit de-alungul vremii un cuplu fascinant, pe scena, pe ecrane, dar si in viata, cu Victor Rebengiuc. Actrita Mariana Mihut implineste astazi 63 de ani.

"Primesc varsta asta cu seninatate"

A aparut pentru prima oara pe scena atunci cand maestrul Liviu Ciulei a ales-o pentru rolul viitoarei sotii a lui Apostol Bologa. Era pe atunci inca studenta. A alcatuit de-alungul vremii un cuplu fascinant, pe scena, pe ecrane, dar si in viata, cu Victor Rebengiuc. Actrita Mariana Mihut implineste astazi 63 de ani.

"Primesc noua-mi varsta ca in fiecare an, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea... Nu este o surpriza prea mare, astept un an intreg sa implinesc varsta asta. In aceasta seara o sa ma duc sa vad un spectacol de teatru foarte bun. Din cate imi amintesc, toate aniversarile mele au fost speciale in felul lor. Acum am impresia ca anii se scurg mult mai repede, dar nu dau vina pe varsta mea. Sunt o persoana destul de echilibrata si primesc varsta asta chiar cu seninatate. Daca as pune in balanta faptele bune care mi s-au intamplat in viata mea, cea mai mare implinire ar fi ca la varsta asta am un tonus bun, ca am o sanatate buna, am chef de joc, sunt intr-o forma buna din punct de vedere profesional, iar in plan personal sunt un om implinit. Este prea tarziu sa ma gandesc acum la ce altceva mi-ar fi placut sa fac. Chiar nu stiu. Am inceput sa fac meseria asta de la 17 ani, am fost apoi studenta la Actorie, lucrurile au venit normal. Regretul major al vietii mele este ca am trait vremuri atat de «interesante». Pentru noul an de viata ce incepe de astazi imi doresc sa fiu cat mai mult timp alaturi de familia mea, sa fim sanatosi cu totii, sa ne bucuram unii de ceilalti, sa am evenimente teatrale la care sa ma duc cu mare bucurie, si la mine la teatru, si la celelalte teatre din tara. Mi-as dori din suflet ca poporul asta sa o duca mai bine decat a dus-o pana acum. Chiar daca am si proiecte, nu le rememorez din superstitie, nu se implinesc daca incalc aceasta regula. Am primit multe sfaturi bune in viata, dar sunt mult prea batrana ca sa imi aduc aminte de toate indemnurile pe care le-am primit de-a lungul timpului. Ma rog lui Dumnezeu sa ne dea voie sa traim mai bine decat am trait pana acum. Tot ce am primit in dar de ziua mea a fost special, pentru ca m-a emotionat in chip deosebit si nu stiu daca un cadou mai scump m-a emotionat mai mult decat o floare."

MULTUMIRE
"Daca as pune in balanta faptele bune care mi s-au intamplat in viata mea, cea mai mare implinire ar fi ca la varsta asta am un tonus bun, ca am o sanatate buna, am chef de joc, sunt intr-o forma buna din punct de vedere profesional, iar in plan personal sunt un om implinit"

DEZIDERAT
"Mi-as dori din suflet ca poporul asta sa o duca mai bine decat a dus-o pana acum" - Mariana Mihut, actrita
×
Subiecte în articol: calendar vărsta