x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Mihaela Nicola

Astăzi e ziua ta, Mihaela Nicola

30 Dec 2014   •   01:46
Astăzi e ziua ta, Mihaela Nicola

“Iubesc simplitatea...”

Unul dintre cei mai renumiţi practicieni ai comunicării, CEO al grupului de comunicare “The Group”, lector la Universitatea de Comunicare şi Relaţii Publice SNSPA din Bucureşti – Mihaela Nicola - îşi sărbătoreşte la 1 ianuarie ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

“Am mai împărtăşit, cred, la momente de analiză retrospectivă, că iubesc simplitatea. Este contextul cel mai sofisticat şi cel mai greu de dobândit. Mă socotesc un om privilegiat, pentru că reuşesc mereu să arunc din balastul detaliilor toxice ca să pot păstra lângă mine doar oameni, lucruri şi momente preţioase, care să-şi poată mai lesne dezvălui strălucirea, care să merite frânturi din existenţa mea. Reuşesc să trăiesc armonios şi vesel, făcând slalom abil printre uratul, frustrările vindicative şi apetenţa pentru complicat, ale celor mai mulţi. Ocupaţia mea este promovarea valorilor, iar preocuparea constantă e căutarea simplităţii. Aşa se naşte mereu inovaţia şi se iveşte drumul cel mai scurt către vise împlinite. Mi-am păstrat limpezimea privirii şi felul curat de a iubi al unui copil, mi-am păstrat bucuria de a crede în miracole şi mi se pare că existenţa însăşi e magie.
Anul care se încheie m-a surpins şi m-a mângâiat cu multe, multe zile senine. Mi-a adus, ca mereu, colecţie de splendide experienţe, oameni şi locuri cu farmec. Mi-a decorat, în plus, portofoliul de împliniri profesionale şi m-a înobilat personal. A avut şi câteva zile înnorate în care am reînvăţat că viaţa nu e dreaptă, dar eu ştiu că magia ei răstoarnă răul şi desăvârşeste în cele din urmă frumosul, pentru oamenii frumoşi.
Le urez cititorilor un an liniştit şi zile fericite. Ele vin din pacea interioară şi din efortul de a împodobi cu zâmbet şi energie constructivă, fiecare zi. Da, este atât de simplu! La mulţi ani!”



×