x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Adina Răducan

Omul zilei: Adina Răducan

29 Dec 2014   •   02:56
Omul zilei: Adina Răducan

După o seară în care emoţiile s-au ţinut lanţ, finalişţii au scos la iveală cele mai bune interpretări ale lor şi s-au întrecut pe ei înşişi, publicul a considerat că Adina Răducan este cea care deţine Factorul X şi merită să câştige competiţia. Astfel, Adina este prima prezenţă feminină din istoria X Factor România care se poate mândri cu trofeul X Factor şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce în anii trecuţi acestea au fost adjudecate de partea masculină .

Finala X Factor 2014 a fost seara premierelor: Adina Răducan nu este doar prima fată care câştigă marele premiu, ci şi prima concurentă sub 18 ani care reuşeşte acest lucru. Intrată în concurs la doar 15 ani, acum când Adina a împlinit deja 16, se poate mândri cu o performanţă incredibilă, aceea de a câştiga mult râvnitul trofeu, X Factor.

Emoţionat până la lacrimi, Horia Brenciu şi-a văzut a doua zi de Crăciun visul împlinit: concurenta sa de numai 16 ani a cucerit inimile telespectatorilor, iar voturile lor au transformat-o în marea câştigătoare X Factor. Adina Răducan a fost susţinută nu numai de mentorul său, ci de întreaga lui familie care a fost prezentă în platoul emisiunii, cu mic, cu mare.

Jurnalul Naţional o felicită pe Adina Răducan pentru performanţă şi o declară Omul Zilei. (S.S.E.)

 

×