x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Ana-Maria Brânză

Omul zilei - Ana-Maria Brânză

10 Noi 2014   •   08:45
Omul zilei - Ana-Maria Brânză
Scrimeră
Scrimera română Ana-Maria Brânză şi italianul Edoardo Munzone au câştigat, sâmbătă, ediţia a patra a Trofeului Alfredo Bachelli la spadă individual, desfăşurată în Sala Polivalentă din Craiova, cu participarea a peste 100 de sportivi, potrivit Federaţiei Române de Scrimă.
În finala feminină, Ana-Maria Brânză (CSA Steaua) a învins-o pe colega sa Simona Gherman cu scorul de 12-10, după ce în semifinală învinsese o altă stelistă, Adela Danciu, cu 15-4. Gherman a dispus în penultimul act de Cezara Constantin (LPS Craiova) cu 15-9.
La masculin, italianul Edoardo Munzone (Scherma Acireale) l-a învins în finală pe Alin Mitrică (CSU Craiova), cu 12-6. În semifinale, Munzone l-a întrecut pe Adrian Pop (CSM Satu Mare), cu 15-10, iar Alin Mitrică (CSU Craiova) s-a impus în faţa lui Bertalan Arkosi (CSM Satu Mare) cu 15-10.
Ana-Maria Brânză s-a impus şi anul trecut în Trofeul Alfredo Bachelli, iar la masculin a câştigat Cosmin Kortyan (CS Farul Constanţa). Trofeul Alfredo Bachelli este o competiţie de scrimă dedicată italianului care e considerat întemeietorul şcolii de scrimă din Bănie.
Jurnalul Naţional o felicită pe Ana-Maria Brânză pentru performanţă şi o declară Omul Zilei.

×