x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: George Iacobescu.

Omul zilei: George Iacobescu.

22 Iun 2011   •   21:00
Omul zilei: George Iacobescu.
CEO Canary Wharf
Dezvoltatorul britanic Canary Wharf l-a numit pe George Iacobescu, actualul director executiv al companiei, in functia de presedinte al grupului britanic, potrivit agentiei Reuters. George Iacobescu l-a inlocuit astfel pe Sir Martin Jacomb, fostul CEO, care si-a anuntat retragerea din activitate.

Sir Martin Jacomb a fost director in cadrul companiei incepand din 1999, dupa care in urma cu sapte ani a preluat si functia de presedinte, arata un comunicat al Grupului Canary Warf. "Sunt increzator ca Grupul Canary Warf este pe maini bune si este bine pozitionat, astfel incat se va dezvolta si in continuare", a declarat intr-un comunicat, la despartire, Sir Martin Jacomb.

Inginer de profesie, absolvent al Universitatii Bucuresti, Iacobescu a emigrat in Canada si s-a stabilit la Toronto, unde a lucrat pentru Olimpia & York. S-a alaturat Grupului Canary Wharf in 1988, iar din anul 1997 este si CEO-ul companiei. George Iacobescu va detine atat functia de presedinte, cat si pe cea de director executiv al Canary Wharf.
Jurnalul National il felicita pe George Iacobescu pentru performanta obtinuta si il declara "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: george iacobescu