x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Când ridicaţi camionul abandonat în Floreasca?

Când ridicaţi camionul abandonat în Floreasca?

21 Ian 2008   •   00:00

În cartierul meu, Floreasca, un nesimţit şi-a pus pe trotuar, lipit de gardul unei grădiniţe de copii, un camion accidentat de peste un an. A desfiinţat trotuarul, mergem pe carosabil, se adună mult gunoi. Am reclamat peste tot, inclusiv la ADP sector 2 (nu mai zic de poliţie, primărie) şi nimeni nu m-a ascultat. Nesimţitul îşi ţine în continuare rabla pe trotua



"Stimaţi domni, din lucrurile mici îţi dai seama că faţă de anii anteriori lucrurile la noi s-au degradat groaznic.

În cartierul meu, Floreasca, un nesimţit şi-a pus pe trotuar, lipit de gardul unei grădiniţe de copii, un camion accidentat de peste un an. A desfiinţat trotuarul, mergem pe carosabil, se adună mult gunoi. Am reclamat peste tot, inclusiv la ADP sector 2 (nu mai zic de poliţie, primărie) şi nimeni nu m-a ascultat. Nesimţitul îşi ţine în continuare rabla pe trotuar.

Obiectul cu pricina se află pe str. Gh. Bănciulescu, la circa 20 metri de intersecţia cu Calea Floreasca. Vă imaginaţi ce blocaje de circulaţie se produc din cauza acestei mizerii". Semnează dr. George Tocan, medic boli infecţioase la Institutul "Profesor dr. Matei Balş".



Scrie şi tu la "Cetăţeanul"!
Suntem siguri că şi tu ai trecut prin ceva asemănător! Acum ai ocazia ca toată lumea să ştie prin ce ai trecut. Scrie şi tu! La "Cetăţeanul"!
cetateanul@jurnalul.ro sau pe  adresa Piaţa Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucureşti, pentru "Cetăţeanul"

×
Subiecte în articol: cetateanul