x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum Viata de dupa moarte / Sugestii utile pentru amenajarea cavoului

Viata de dupa moarte / Sugestii utile pentru amenajarea cavoului

de Nicoleta Catana    |    04 Apr 2007   •   00:00
Viata de dupa moarte / Sugestii utile pentru amenajarea cavoului

Seria documentarelor difuzate de posturile tv de profil, avand ca tema civilizatia Egiptului antic, a dat nastere la o adevarata moda a monumentelor funerare de proportii „megalitice” (ca sa-l citam pe onor ministrul culturii...). Imbogatitii tranzitiei de pe la noi, dar si din alte tari est-europene, se intrec in a-si amenaja locurile de veci dupa modelul egiptenilor de acum cateva milenii, designul interior fiind la loc de mare cinste printre „baietii destepti”.

FARA NUMAR. Un reprezentant al etniei rrome din Bulgaria (n-am gasit alta rima...), a fost ucis in urma cu cateva zile la Silistra, dupa cum ne informeaza cotidianul „Standart”, citat de Rompres. Se pare ca presupusul agresor, un consilier municipal pe nume Sunai Remzi, a disparut din localitate, politia bulgara dandu-se de ceasul mortii sa-l gaseasca. Daca se intampla in Romania le-am fi sugerat sa nu se mai oboseasca. La noi, mandatul de arestare se emite joi, iar impricinatul afla inca de marti. Victima, Marin Marincov (25 de ani), a fost inmormantata intr-un cavou demn de faraonii regatului de mijloc, arheologii viitorului avand astfel sansa sa studieze obiceiurile si traditiile balcanice din secolul 21. Palatul-cavou, aflat in cimtirul Kalipetrovo din Silistra, este decorat si mobilat ca o resedinta princiara, avand toate dotarile necesare unui trai cat mai confortabil. Pe lumea cealalta, Marin Marincov va putea viziona filmele preferate, muzica nu-i va lipsi, iar daca va dori sa ia legatura cu cei ramasi in viata, telefoanele mobile de ultima generatie ii vor fi la indemana. In cazul in care musafirii ii vor calca pragul, defunctul ii va omeni cu bauturi dintre cele mai fine, bineinteles tinute la rece. Transportul mobilierului si a aparaturii necesare, a fost asigurat de cele 50 de limuzine cu ajutorul carora rudele si prietenii l-au condus pe ultimul drum.

×
Subiecte în articol: operatiunea ceata si fum