x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale În teren - La RBD, cele mai scumpe bilete

În teren - La RBD, cele mai scumpe bilete

de Alex Revenco    |    21 Apr 2007   •   00:00
În teren - La RBD, cele mai scumpe bilete

Pe baza succesului înregistrat de telenovele în rândul publicului feminin, biletele la concertul RBD sunt cele mai scumpe din România ultimilor doi ani. Pentru a fi aproape de idolii lor, fanele mexicanilor vor plăti 300 de lei.

Considerat la ora actuală un grup "fenomen", RBD (alcătuit din: Dulce Maria, Anahi, Maite, Christopher, Alfonso şi Christian) a debutat în 2005, cu albumul "Rebelde" şi de atunci este într-o ascensiune continuă. Iar succesul lor pe plan muzical se datorează în mare parte faptului că cei şase sunt (din octombrie 2004) protagoniştii unei telenovele celebre: "Rebelde". şi chiar dacă un recent sondaj a aratat că femeile vorbitoare de limbă spaniolă nu prea se dau în vânt după telenovele, în România acestea se bucură de un succes deosebit şi în consecinţă, concertul RBD programat la 12 iunie pe stadionul Cotroceni, se anunţă un succes sigur. Mai ales că în spectacolul, care va începe la ora 20:00, va apărea (pe lângă "eroii" principali) şi Diego, un alt artist din telenovela "Rebelde". Organizatorii concertului, Media Services-EMI România şi UMG, au anunţat că biletele vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare pe net, la www.vreaubilet.ro , www.biletedespectacol.ro şi pe alte site-uri ce vor fi anunţate ulterior, după care, din 15 mai biletele se vor găsi şi în reţeaua de magazine Diverta.

ÎNTRE 100 şi 300 RON. Preţul biletelor la acest concert sunt după cum urmează: pe gazon: 100, 200 şi 300 RON (acestea din urmă în număr limitat, 1000 de locuri, chiar în faţa scenei), tribuna oficial㠖 300 RON, tribuna a I-a 180 RON şi respectiv 50 RON (cu vizibilitate redusă), peluză 120 RON. Până în prezent, la noi în ţară au avut loc puţine concerte găzduite de stadioane: Michael Jackson (de două ori), Joe Cocker & Rod Stewart, Metallica pe stadionul Naţional, Julio Iglesias pe Cotroceni. Anul trecut au fost Depeche Mode pe Stadionul Naţional şi Shakira pe Dan Păltinişanu din Timişoara, iar la vară George Michael şi Rolling Stones, ambele pe Stadionul Naţional. Deşi vorbim de nume foarte grele ale scenei internaţionale, biletele la concertul mexicanilor vor avea preţul cel mai ridicat. Astfel, dacă la George Michael biletele de pe gazon costă între 90 şi 150 RON, iar la Rolling Stones între 87 şi 167 RON, la RBD sunt între 100 şi 300 RON.

×
Subiecte în articol: arte