x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 99 de idei bune - un singur pachet

99 de idei bune - un singur pachet

03 Noi 2004   •   00:00

Auziti? Nu va suparati, pot sa va deranjez un pic? Am si eu o nelamurire, dac-ati putea sa m-ajutati, va rog frumos... Sunteti amabil sa-mi spuneti si mie... daca ma angajez in traversare imi face carte de munca sau ma tine cu contract de colaborare?
LIZA LUPU - C(RAMPE)

Pentru ca eu nu mai pot sa fiu, sa respir, sa traiesc, sa ma gandesc la moarte, la celulita si la crema hidratanta de noapte daca nu stiu chestia asta. Va dati seama ca pentru mine rezolvarea acestei hai-sa-i-zic-dileme ar insemna, de fapt, trecerea unui prag de-a dreptul mistic. E ca si cum ai fi indoit piciorul, ti-ai fi tras putin blugii (ca sa nu te incomodeze in miscare), ai fi indreptat piciorul spre treapta si pe urma ai fi pus piciorul pe treapta, intr-o miscare avantata. Avantata, fireste, inspre sus (daca mai e si cazul sa specific).

In fine, o sa ma-ntrebati, "pai bine, fa, si ce-are angajatul tau in traversare cu prefectura?" si bine-o sa faceti. Eu am sa ma uit in sus, am sa dau ochii peste cap si-am sa raspund ca remarca asta e foarte buna si c-ati sesizat genial: n-are nici o legatura. Ma gandesc insa ce cool ar fi ca, angajata in traversare fiind, sa dea peste mine un camion. Si nu orice fel de camion, ci unul plin cu napolitane. Cu napolitanele Naty! Dar stiti de ce? Pentru ca napolitanele Naty sunt "pline de idei bune".

Deci mananci o napoliana, fleosc!, te paleste o idee buna. Mai mananci una - iar, fleosc!, o alta idee buna. Va dati seama cate idei bune sunt intr-un singur pachet de napolitane? Cred ca mai multe idei bune egal un act de genialitate egal se cheama ca ai neuroni strasnici egal se cheama ca faci conexiuni multiple si destepte egal ai o imaginatie debordanta. Conditia esentiala? Una singura: consumul in exces al napolitanelor Naty. E evident: napolitanele Naty nu sunt niste simple napolitane. Napolitanele Naty au valoare terapeutica.

Actiune farmacologica: prin continutul ridicat de zaharuri rafinate, napolitanele Naty stimuleaza secretia de idei bune si inhiba activitatile fizice, ducand, in timp, la instalarea obezitatii. Acest medicament contine idei bune si se elibereaza fara prescriptie medicala. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va closetului, dupa introducerea unui deget pe gat - actiune stimulatoare cu efect de... aaa... cu efect de vomitatura. Daca simptomele persista, cel mai bine ar fi sa le dati dracu’ de idei bune.

×
Subiecte în articol: arte bune idei