x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Adevaratul OTV prezinta adevaratele reclame

Adevaratul OTV prezinta adevaratele reclame

13 Feb 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - C(RAMPE)
Va povesteam mai de mult despre cei doi prieteni ai mei care sunt adevaratii fani OTV. Ei bine, prietenii mei sunt foarte bucurosi, pentru ca de o buna bucata de vreme, OTV isi intrerupe adevaratele emisiuni pentru a transmite adevaratele reclamele, ei putand, astfel, sa-si faca adevaratele sandvisuri. Doamnelor, domnilor, stimati cetateni, oameni buni, fratilor si bai nepoate, sa ne ridicam in picioare, sa ne-nchidem toti nasturii la sacou, sa stam drepti si sa salutam... tan-taneeee.... adevarata pauza publicitara de pe OTV!

Artificii! Aplauze! Aplauze prelungite pentru cele aproape cinspe reclame (ca de la a douaspea deja incetasem sa mai numar) transmise sambata seara in timpul unei emisiuni despre "Adevaratul Trianon" (chiar asa se numea emisiunea adevaratului Dan Diaconescu).

De exemplu, am vazut o reclama foarte misto la nu-mai-stiu-ce, in care clipeau foarte repede numerele de telefon pe ecran, pe fondul unei melodii care-mi inspira c-a fost trasa direct de pe un casetofon vechi, din ala la care ascultam Maical Gecsan cand eram noi mici si-l tot opream si-l dadeam ba inainte, ba inapoi, ca sa scoatem versurile sa ne dam mari cand ieseam in fata blocului. Intre noi fie spus, o reclama extrem de cool!

Pe urma am mai vazut una in care se faceau focusuri ba pe figura unuia, un pusti ca la vreo optispe ani (da’ crec-avea mai mult), care s-a dus nu-stiu-ce sa faca si la sfarsit a dat mana cu o tanti, ocazie cu care iar s-a mai facut un focus. Totul - pe fondul altei melodii la fel de bine inregistrate. O incantare!

Si in sfarsit, o super-idee de reclama la detergenti, facuta varza intr-o reclama de doi lei transmisa in acelasi calup: un vecin il intreaba pe celalalt, "ce faci, dom’le, acolo?", "spal rufele", face asta, "cum? tu?", la care nenea vine cu o replica de mare finete: "cu detergentul cutare pana si barbatii spala rufele", ceva de mare efect, ce v-am zis?

Ceva foarte misto am auzit de la un moderator obscur cu care "fuzionase" Dan, o sintagma foarte, dar foarte cool: doamnelor si domnilor, bine v-am gasit in "platourile OTV". Deci da? Deci da? Deci da? Nu dormitoarele OTV, nu holurile OTV, nu sufrageria OTV. PLATOURILE OTV! Sa va intre bine-n cap!

In fine, sa nu mai spun decat ca PLATOURILE OTV va asteapta in fiecare zi cu un program de divertisment de larga inspiratie, in care, alaturi de emisiunile adevaratului Dan, puteti urmari, in continuarea programului, un adevarat calup de reclame, care mai de care mai publicitare. Va dorim vizionare placuta. Lectura - Georgeta Chira.
×
Subiecte în articol: arte