x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Afara

Afara

23 Iul 2004   •   00:00

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Precum am observat cu totii, National TV, practic, s-a scos. Adica s-a scos afara, in aer liber, sa se aeriseasca. Pana si stirile le prezinta de afara, tot, tot! Cu toate astea, Gabi Mihailovici a ramas inauntru. Cred ca el trebuia sa fie ala care sa stinga lumina si, cum e prea mic si nu ajunge la intrerupator, a ramas pe vecie sa faca emisiuni din studio. Saracu’!

Noaptea, insa, am vazut-o pe colega lui, Catrinel nu-mai-stiu-cum, care a profitat ca s-au imbulzit aia sa iasa afara pe usile alea si si-a vazut ochii cu visu’. Aaa, pardon, visu’ cu ochii: sa faca emisiune estivala. Si, cum va spuneam, am vazut-o evoluand la bara, fireste, pe un fond muzical. Adica nu evoluand fireste la bara, ci evoluand la bara pe un fond muzical virgula fireste. Trebuie sa recunosc ca se unduieste bine pe langa bara domnisoara Catrinel. Io cred ca voia sa-i faca in sac lu’ fostu’ ei, adica lu’ Lucian, sa vada ce bunatate de fata a pierdut el, ca prea se uita in camera (adica in camera video, nu in camera-camera-de-apartament) cu ochi straini si goi.

Si canta Anastacia si incerca si ea, saraca, sa cante, dar n-a putut. Caci nu putea.

Iar la Tele sapte a be ce pe cine credeti c-am vazut ieri dimineata? Pe Oana Sarbu! Bine, bine, veti spune, si noi am vazut-o pe Oana Sarbu, de cele mai multe ori pleibecuind (adica facand plei-bec) pe la emisiuni. Ei bine, nt! Oana Sarbu s-a facut si ea virgula fireste virgula moderator de emisiune. De televiziune mi-e greu sa mai scriu, mai ales ca am mari dubii in privinta statutului de televiziune al televiziunii Tele sapte a be ce.

Trebuie sa va spun cum era imbracata: avea asa, ca un fel de pene peste care si-a tras o geaca de blugi. Cool! Ma rog, si Oana l-a intrebat pe nenea ala zice "pe unde va place sa mergeti" la care nenea a replicat "pe-afara". Sunt intru totul de acord cu nenea. Noua, tuturor, ne place sa mergem pe-afara si doar lui Gabi Mihailovici ii place sa stea inauntru. Bine, pe langa sintagma "placuta surprindere" folosita de Oana, am mai auzit foarte multe cuvinte foarte misto! Eu am retinut-o p-aia cu "s-a intamplat o explozie de urbanistica". Inteleg ca nenea era din comisia de urbanism. Si eu care intelesesem "comisia de organism"!
×
Subiecte în articol: arte