x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Aniversare pentru Mircea Radu - De patru ani "Din Dragoste"

Aniversare pentru Mircea Radu - De patru ani "Din Dragoste"

14 Sep 2004   •   00:00
Aniversare pentru Mircea Radu - De patru ani "Din Dragoste"

Astazi, 14 septembrie, Mircea Radu sarbatoreste patru ani de emisiune "Din Dragoste". Totodata, episodul de astazi poarta numarul 140.

CRISTIANA STAMATESCU

De la debutul emisiunii "Din Dragoste", in 2000, si pana in prezent, Caravana Dragostei a ajuns in toate colturile tarii, parcurgand aproximativ 320.000 de km. Peste 12.000 de oameni si-au pus speranta in Mircea Radu, in a-i ajuta sa-si salveze iubirea. Au fost 42 de demonstratii de iubire, in urma carora 90 de romani au avut parte de o declaratie de dragoste spectaculoasa.

STATISTICI. Pe parcursul celor 139 de editii, peste 600 de oameni s-au impacat, 12 oameni s-au indragostit la prima vedere si alti 250 au fost fericiti in urma unei declaratii de dragoste. S-au utilizat tot felul de mijloace de transport in misiunea de a duce mesaje de dragoste: vapoare, elicoptere, motociclete, avioane.

CAZURI. Au fost prezentate cazuri spectaculoase in care o femeie supraponderala ii multumeste iubitului ei pentru clipele traite. Florin a iesit din coma datorita iubirii Paulei, care i-a fost mereu alaturi. Acestia s-au logodit in emisiune si l-au avut ca nas pe Mircea Radu!

Am fost martori la proba cu detectorul de minciuni si am vazut pana unde merge lipsa de incredere.

CONTINUARE. Sute de romani si-au exprimat dragostea in moduri inedite si originale. Si-au lasat amprenta palmelor in ciment, au sarit in apa in toiul iernii, pentru a recupera un bilet de dragoste sau au facut o serenada Mariachi iubitei. Au facut declaratii de dragoste in timpul slujbei la biserica sau in timpul ceremoniei ridicarii drapelului, la o unitate de jandarmi.

Povesti de dragoste impresionante au intrat in casele oamenilor, pe parcursul celor patru ani de emisiune... Iar istoria continua cu editia nr. 140 de marti, 14 septembrie...

DEFINITIE

""Din dragoste" inseamna a asculta. "Din dragoste" inseamna povesti de viata si oameni obisnuiti cu povesti neobisnuite. "Din dragoste" inseamna a intinde o mana de ajutor. "Din dragoste" inseamna sa stii ca iubirea se poate transforma in respect, gelozie, prietenie, cruzime. Mai presus de toate, insa, "Din dragoste" este un mod de a te apropia de oameni." - Mircea Radu
×
Subiecte în articol: dragoste arte